Henry en Tineke

Henry en Tineke ondergaan een ware metamorfose!

Naam: Henry en Tineke Jansen
Woonplaats: Doetinchem
In het dagelijks leven: Gepensioneerd
Hobby’s Henry: zingen en schilderen
Hobby’s Tineke: koken, puzzelen en lezen

Waarom doen jullie mee? We vinden de rubriek metamorfose zo geweldig!

Voor de maand februari selecteerden wij een koppel voor onze metamorfose. Het Doetinchemse echtpaar Jansen geniet al jaren van hun pensioen, nadat ze meer dan 30 jaar samen bij het warenhuis Huls hebben gewerkt in Doetinchem.

Ingrid van Hairemotion was met twee kandidaten dubbel zo druk als normaal en is meteen aan de slag gegaan. “Het haar van Tineke heb ik geknipt en luchtig gesneden in een boblijn, dat zeker een vrouwelijke uitstraling heeft op deze leeftijd. Daarna is het in model geföhnd met een ronde borstel, zodat er voldoende volume gecreëerd kan worden. Verder heb ik een make-up aangebracht met de kleuren die later ook terug zouden komen in het jasje tijdens de fotosessie” vertelt ze. “Henry heb ik opgeschoren met de tondeuse, maar toch op een manier dat het kapsel gedekt blijft. Even de föhn erdoorheen en klaar!”

Frisse look

Na de salonbehandeling werd een bezoek gebracht aan zowel de Dames van 0314 als ook de Heren van 0314. Tineke draagt een gehele set van het merk Studio Annelies in alle frisse tinten die in het voorjaar weer helemaal trendy zijn. De broek en de blouse kosten € 109,95 en het jasje € 159,95. Henry draagt een tijdloos pak in de kleur donkerblauw van het merk Hugo Boss (€ 488,95) gecombineerd met een lichtblauw overhemd van Pure (€ 99,95) en schoenen van Garment Project (€ 170,00). Dit prachtige echtpaar gaat stralend het nieuwe jaar in!

Reactie

“Super blij mee! We vinden het ook erg leuk om samen als echtpaar op deze leeftijd met elkaar in deze goede gezondheid in MIJN Magazine te staan!”

Bekijk de making-of van de metamorfose:

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Dames van 0314: www.0314mode.nl
___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *