Herry wolsing

Herry Wolsing Auto’s: Passion for cars

Passion for cars. De slogan spreekt boekdelen. De liefde voor auto’s staat centraal bij Herry Wolsing Auto’s. Je kunt er terecht voor onderscheidende occasions. Het universele autobedrijf van Herry Wolsing heeft een interessant aanbod van jonge occasions en bedient daarmee de particuliere en zakelijke markt. Uit heel het land komen klanten naar Doetinchem. Kom eens kijken en laat je verrassen.

Herry Wolsing Auto’s bestaat ruim tien jaar. De broers Herry en Ronny Wolsing waren de initiatiefnemers op de Voltastraat waar ze beiden met hun eigen bedrijf waren gehuisvest. Ronny ging na vijf jaar zijn eigen weg. Herry doet zowel de inkoop als de verkoop waardoor hij nauw betrokken is bij zijn bedrijf. De kracht is de leuke voorraad jong gebruikte occasions. Het gaat veelal om luxe uitgevoerde modellen met veel extra’s. “Je mag wel zeggen dat het meestal geen doorsnee auto’s zijn”, vertelt Herry Wolsing. “We voeren de bekende merken. Het gaat vaak om bijzondere en sportieve exemplaren, al zijn we ook goed vertegenwoordigd in standaard gezinsauto’s.” De eigenaar importeert regelmatig betrouwbare jonge voertuigen uit Duitsland. In Nederland is de markt krap aangezien er momenteel weinig nieuwe auto’s worden verkocht. “De occasions in Duitsland onderscheiden zich vaak van de Nederlandse auto omdat ze vaak zijn voorzien van meer opties.” Herry Wolsing verzorgt ook in opdracht voor zijn klanten de complete import inclusief het papierwerk en de kentekenregistratie.

Groot netwerk

Niet alleen particuliere klanten weten hem daarvoor te vinden. Ook collega autobedrijven kopen bij hem in. Dat heeft alles te maken met de zeer interessante prijs/kwaliteit verhouding, de goede conditie en het bijzondere karakter van de auto’s. Herry beschikt een groot netwerk van gerenommeerde Duitse autodealers waar zaken mee wordt gedaan. Hij noemt het zelf een kwestie van het onderhouden van de contacten. “Ik kom er wekelijks. Zo bouw je een band op en gunnen ze je de handel. Ik neem alleen af van de grote dealers. De historie van de auto’s is bekend, zodat er niet met de kilometerstand kan zijn gerommeld. Op dat gebied wil ik geen enkel risico lopen.” De onderneming doet er alles aan om de klanttevredenheid hoog te houden. De positieve reviews op de Facebook pagina spreken voor zich. De occasions gaan standaard met drie maanden garantie de deur uit. In samenwerking met Autotrust is het tevens mogelijk om zes maanden garantie te verstrekken. Ook voor het vakkundig onderhoud en reparatie kunt u terecht aan de Voltastraat 77 in Doetinchem.

Universeel autobedrijf in Doetinchem weet de weg


Het aanbod is te zien op www.herrywolsingautos.nl en in de ruime showroom, die is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 17 uur. Een afspraak maken buiten kantoortijden is zeker ook mogelijk.

U bent van harte welkom!

Herry Wolsing Auto’s
Voltastraat 77
7006 RT Doetinchem

T    0613404318
E    info@herrywolsingautos.nl

I     www.herrywolsingautos.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *