Hester Bergsma gewichtsconsulent van My-LifeSlim Varsseveld

Wie droomt er niet van om weer eens lekker uit eten te gaan. Maar die verdraaide Corona kilo’s zijn wel blijven plakken tijdens de Lockdown. En we zitten nog steeds voor het grootste gedeelte thuis waar een snack voor de broodnodige afleiding zorgt het gewicht verder uit de hand loopt. Daarom is het nu tijd om je voor te bereiden op een mooie zomer, met een gezond gewicht. Waarbij My-LifeSlim u kan helpen!

Er gloort licht aan het eind van de tunnel, kom daar als winnaar uit!

Hongeren en maaltijd vervangers zijn passé.

Met My-LifeSlim eet je elke dag lekkere gerechten met producten gewoon uit de supermarkt. Gevulde kipfilet uit de oven, asperges met gerookte zalm, maar ook een lekkere hachee of zuurkoolschotel kunnen in het  weekmenu van My-LifeSlim zitten. 

Kijk bij recepten op www.mylifeslim.com  

“De truc is dat je voldoende drinkt, drie suikervrij en vetarme maaltijden per dag en drie gezonde tussendoortjes eet. Zo hou je je energielevel en blijf je genieten, terwijl je wel één à twee kilo per week verliest!”

Begeleiding en actie

Je wordt 1 op 1 gecoacht en dat werkt!

De praktijk bestaat inmiddels vijf jaar, helaas kon ik dat vanwege de lockdown niet echt vieren. Om je toch de kans te geven, kennis met mij en mijn praktijk te laten maken, is er nu een actie. Je kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De methode wordt uitgelegd en tevens krijg je de kans om te wegen en te meten. Zo weet je na het kennismakingsgesprek hoe je ervoor staat!!

Valkuil

De grootste valkuil is als iemand zijn streefgewicht bereikt heeft en dan terugvalt in het oude patroon. Daarom kun je gebruik maken van  nacontroles waarbij je ook nog aanvullend advies krijgt. Stel niet uit en kom als winnaar uit die lange Corona tunnel!

Contact

My-LifeSlim Varsseveld

Hester Bergsma

Sinderenseweg 40

7051HG  Varsseveld

06-42271624

hesterbergsma@mylifeslim.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *