achterhoekse bodem

Het beste van Achterhoekse bodem!

Kom’t d’r in. Amphion verwelkomt dit voorjaar veel Achterhoekse (jubileum)producties op het podium. Kom onmundig genieten van Achterhoeks talent! onder andere de boetners

Met De Boetners, Boh Foi Toch, Freyheyt en meer

Dé dialectrock-sensatie de Boetners komt 18 maart ter ere van het 10-jarig bestaan met een speciale jubileumshow naar Amphion. En om het feest compleet te maken kun je 26 maart los bij het 30-jarige jubileumconcert van de immer-krachtig boerenjongsband Boh Foi Toch.

Leef op 21 en 22 maart mee met het waargebeurde verhaal van Achterhoekse jongeren in het verzet bij de film Freyheyt, de Rockopera. Door de oorlogssituatie in Oekraïne zijn de dilemma’s actueler dan ooit.

De tweede voorronde van Amphion Open komt er weer aan! Laat je op 5 april verrassen door aanstormend talent uit de regio.

En onze Sallandse vrienden van 3Koteboebo rekenen we op 19 maart met hun vrolijke voorstelling vol liedjes en sketches voor het gemak natuurlijk ook even tot de Achterhoek!

Amphions talent

De danstalenten van Amphion Dansschool reizen op 3 april ter viering van hun 40-jarig bestaan ‘Door de tijd’. Laat je verrassen door de dansen door verleden, heden en de toekomst.

The Passion

The Passion strijkt dit jaar neer in Doetinchem! Op 14 april treden nationale artiesten en lokale talenten samen op tijdens dit grootse muzikale paasevenement. Bekijk de uitzending om 20:30 uur op NPO1.

boetners

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *