Cafetaria De Rotonde

‘Het blijft een stukje verantwoord ondernemen’

Ook eigenaar Danny Buist van Cafetaria de Rotonde in Varsseveld kreeg te maken met gestegen kosten en dus moesten de prijzen ook in zijn cafetaria omhoog, al deed het pijn  in zijn hart. “We hebben de verhoging van de prijzen zo minimaal mogelijk gedaan. Het gaat ons om de klanten en dat ze hier met plezier blijven komen. Dat is belangrijk”, aldus Danny Buist.

Danny: “Die prijsstijging hield ik op een gegeven moment niet meer tegen. Maar mijn prijzen zijn niet verhoogd zoals het in sommige supermarkten gaat. En ja, ik zou heel graag nog het één en ander verbouwen. Ik wil graag iets groter en ik zou graag moderniseren qua uitstraling, maar we zitten in een schitterend pand, het volstaat nog voor wat we er mee willen en met deze onzekere tijden hebben we die plannen even op de lange baan geschoven.” Dat doet Danny ook omdat het personeel van de cafetaria tien procent omhoog is gegaan in salaris. Danny: “Dat doe ik met liefde, hoor, want zonder die mensen besta ik helemaal niet. Ik wil ze gewoon nooit te kort doen. Een goed team is zo belangrijk. Ik ben er zuinig op.”

Uurtje later

Cafetaria de Rotonde is om de kosten te drukken op zaterdag en zondag tegenwoordig een uur later open. “Misschien ben ik soms wel iets te goedkoop, maar ik doe het liever zo dat ik nog een dubbeltje speling heb, dan dat ik meteen aan het maximum zit en dat ook nog niet genoeg blijkt. Het blijft een stukje verantwoord ondernemen. Als het met de mensen goed gaat, gaat het goed met ons. En als het wat minder gaat met de klanten, dan houden wij ook wat minder over.”

Kwaliteit en service

Danny: “De kwaliteit blijft belangrijk. Dat blijft zich altijd uitbetalen. We doen het al 27 jaar en iedereen die hier regelmatig komt, weet dat we staan voor de kwaliteit, die is gewoon goed.” Die instelling werkt. Op vrijdag wordt er door veel bedrijven in de buurt snacks besteld en bij de Rotonde zorgen ze ervoor dat die netjes worden afgeleverd. Ze schrijven zelfs namen op de zakjes, zodat er snel kan worden uitgedeeld. “En gelukkig komt het voorjaar er weer aan, dan kunnen we ook het terras weer inzetten.”

Contact

Cafetaria de Rotonde,
Doetinchemseweg 48-A
7051 DT Varsseveld
T: 0315 244 341
W: rotondevarsseveld.nl
E: info@rotondevarsseveld.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *