Camper

Het camper- en caravanseizoen is weer begonnen: tijd voor onderhoud

Met de start van het voorjaar is ook het camper- en caravanseizoen weer begonnen. Om vroegtijdige slijtage, oncomfortabel rijden, met pech langs de weg staan of zelfs gevaarlijke situaties te voorkomen, is het verstandig een camper of caravan goed te onderhouden, ook als u er niet veel kilometers mee rijdt. Bovendien heeft u veel langer plezier van een goed onderhouden camper of caravan, bespaart goed onderhoud op termijn hogere of onverwachte kosten en heeft de camper of caravan een hogere inruilwaarde als u hem van de hand wilt doen.

Bij Autobedrijf Geert Stevering is alle kennis en kunde aanwezig voor het nakijken en onderhouden van campers en caravans. ‘In 2023 hebben we een grote verbouwing gehad, en nu is de onderhoudswerkplaats voor campers en caravans bijna verdubbeld ten opzichte van vorig jaar,’ vertelt Niek Vredegoor, sinds 2023 volledig eigenaar van het autobedrijf. ‘Ook het personeelsbestand is uitgebreid naar tien mensen. Daarnaast zijn we voor campers nu ook een officieel BOVAG keuringsstation onderhoud.’

Ondernemers, let op!

Kies ook voor veiligheid en vertrouwen, zodat we voor onze klanten één adres zijn voor de keuring en het onderweg, en laat uw camper of caravan goed onderhouden!

Autobedrijf Geert Stevering
De Hogenkamp 39 7071EC Ulft
Tel 0315 231660
E: Info@stevering.nl
W: www.stevering.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *