Het culturele seizoen is gestart bij Amphion

Een avond naar het theater of genieten van een film? Lekker (samen) dansen, muziek of theater maken, schilderen, beeldhouwen of op een andere manier creatief bezig zijn? Amphion Cultuurbedrijf heeft álles in huis om cultuur te beleven, te leren en te delen.


Aanbod & theaterprogramma
Het complete aanbod van het amphion seizoen 2021-2022 vind je op amphion.nl én in ons splinternieuwe magazine. Deze is huis-aan-huis verspreid in Doetinchem. Magazine gemist of woon je buiten Doetinchem? Haal de goed gevulde uitgave vol interviews, achtergronden en aanbod op bij één van de locaties van Amphion of neem ‘m mee vanaf een ophaallocatie in de regio (zie amphion.nl).

Locaties & contact
De activiteiten van Amphion vinden plaats op meerdere locaties in en buiten Doetinchem. De hoofdlocaties vind je op: Bizetlaan 1, Hofstraat 2 en Hofstraat 159 in Doetinchem.

De servicebalie op Hofstraat 159 is op werkdagen van 9:00 tot 20:30 uur, in het weekend van 13:00 tot 20:30 uur geopend. Tussen deze tijden is het infoteam telefonisch (0314 37 60 00) en per mail (info@amphion.nl) bereikbaar.


Amphion Cultuurbedrijf
De drie cultuurinstellingen Schouwburg Amphion, Muziekschool Oost-Gelderland en Cultuurcentrum Gruitpoort zijn per 1 januari 2021 samen verdergegaan als Amphion Cultuurbedrijf. Met deze veelzijdige organisatie bieden we een rijker cultuuraanbod voor Doetinchem en omgeving dan ooit! Ontdek alle mogelijkheden en het amphion seizoen op amphion.nl.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *