Optie 1 Lichtenvoorde

Het geheim van Reurle: Dinercafé De Naober

De Naobertjes zijn sinds deze maand terug op de kaart bij Dinercafé De Naober in Ruurlo. Je kunt daarmee tegen een vaste prijs 2,5 uur (of langer) onbeperkt kleine gerechtjes eten. Daarmee heb je veel te proeven. De Naobertjes waren altijd reuze populair, vandaar dat het concept vanaf november weer is ingevoerd.

Dinercafé De Naober staat bekend als Het geheim van Reurle (dialect voor Ruurlo). Alles draait er om gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid. Je kunt bij Dinercafé De Naober prima à la carte dineren, maar het is ook mogelijk om tegen een vaste prijs onbeperkt te eten. Dat kan met de Naobertjeskaart of met Shared Dining. De Naobertjes zijn bestemd voor groepen tot en met zes personen. Shared Dining is geschikt voor grotere gezelschappen (meer dan zes personen). Bij dat laatste kun je gezellig met elkaar een vorkje prikken. Er worden plateaus met eten geserveerd waarvan ieder op zijn eigen bordje op kan scheppen. De planken zijn apart van elkaar te bestellen. Alle eetarrangementen kunnen vergezeld gaan door één van de wijnen van de uitgebreide wijnkaart. Ook zijn er vele speciaalbieren verkrijgbaar, zeven op de tap en veertig op fles.


De Naober heeft tevens een heerlijk zonneterras waar je volop kunt genieten. Kortom, De Naober heeft alles in huis voor een avond gezelligheid. Proost en eet smakelijk!

U bent van harte welkom bij Dinercafé De Naober.

De openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag van 16.30 tot 22.30 uur. Het café sluit om 03.00 uur.

Dinercafé De Naober

Kerkplein 30

7261 AZ Ruurlo

T   0573 454083

E   info@denaober.nl

I    www.denaober.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *