of

Het is niet gelukt!

Een tijdje geleden sloot ik met Kim haar traject af, waar zij in sessie 1 aangaf heftige vliegangst te hebben. Tijdens het traject kwam zij er achter dat zij helemaal GEEN vliegangst had!

Als kind ging zij altijd graag met haar vader mee op reis, omdat zij wist dat papa haar weer veilig thuis bracht. Nu miste ze dat veilige gevoel zo erg, wanneer zij het ouderlijk huis (waarvan ze zo houd en nu nog steeds tegenover woont) dan moest ‘verlaten’. Haar onbewuste had nu hierdoor bedacht, dat loslaten en ook vliegen eng zou zijn.

Hypnose

In een diepe staat van hypnose kwam zij er achter, dat dit het gevoel van heimwee was. Haar gevoel is getransformeerd naar veiligheid en rust, waardoor zij nu in alle vrijheid het vliegtuig in is gestapt.

Selfie

Ik had haar gevraagd een selfie te sturen, wanneer ze bij het raam zou zitten in het vliegtuig…

Dat was niet gelukt. Tijdens haar 6 uur durende vlucht heeft haar partner maar een foto van haar gemaakt dat zij heel ontspannen lag te slapen. Wil jij net als Kim ook zo ontspannen op vliegvakantie?

Ik help je graag!

Contact

Monseigneur Nolensstraat 10
Silvolde
T: 0612150347
W: www.hypnopraktijkremi.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *