A18 bedrijvenpark

Het is prettig ondernemen op A18 Bedrijvenpark

Het is prettig ondernemen op A18 Bedrijvenpark. De centrale ligging in de regio en de goede faciliteiten zorgen voor een prima ondernemersklimaat en volop bedrijvigheid. Na een moeizame start heeft het hoogwaardige bedrijvenpark al enkele jaren de wind in de zeilen. Daardoor is er nu zelfs een wachtlijst voor nieuwe gegadigden.

A18 Bedrijvenpark geldt als dé economische hotspot in de driehoek Arnhem/Nijmegen, Ede/Wageningen en Enschede. Er zijn veel dynamische ondernemingen gevestigd. Van grote vooraanstaande internationaal georiënteerde bedrijven tot middelgrote en kleinere jonge innovatieve bedrijven. Met een gunstige ligging, representatieve kavels op maat, aandacht voor duurzaamheid en natuur om de hoek is het voor de gevestigde ondernemingen de ideale locatie om te ondernemen, innoveren en expanderen. De bedrijven bieden voor honderden werknemers uit de regio een inspirerende werk- of stageplek. En het aantal bedrijven en werknemers groeit nog steeds.

Dé economische hotspot voor ondernemers in de Achterhoek

Tot de ontwikkeling van A18 Bedrijvenpark werd in 2010 besloten door de gemeenten Doetinchem, Oude IJsselstreek en Bronckhorst. In eerste instantie vestigden Autoservice Evers, Esbro en Rabelink Logistics zich op het ruim 80 hectare grote terrein. Tijdens de economische crisis bleef het lange tijd stil en stagneerde, zoals overal in het land, de uitbreiding. Drie jaar geleden kwam er weer schot in. De animo werd zelfs zo groot dat er nu in principe geen ruimte meer is. Belangstellenden worden op een wachtlijst geplaatst.

A18 Parkmanagement

A18 Parkmanagement regelt allerlei zaken voor de gevestigde bedrijven en stimuleert initiatieven op het gebied van energietransitie, collectieve samenwerking, duurzaam en kostenbesparend ondernemen. De onderlinge samenwerking wordt bevorderd en er worden gezamenlijke activiteiten zoals bijeenkomsten georganiseerd. A18 Parkmanagement is een belangenbehartiger bijvoorbeeld richting de gemeente en vormt de verbindende factor. Het parkmanagement is een initiatief van IG&D Bedrijvig Doetinchem en wordt gestimuleerd door de provincie. De gemeente zit als adviseur in het bestuur van het parkmanagement. In de commissie Parkmanagement van IG&D Bedrijvig Doetinchem zijn alle voorzitters van de verschillende parkmanagement bedrijventerreinen vertegenwoordigd. In de gemeente gaat het om bedrijventerrein Wijnbergen, Keppelseweg, Verheulsweide, De Huet, A18 Bedrijvenpark en Akkermansweide. Er zijn collectieve zaken opgepakt, dat vergroot de effectiviteit.

De volgende zaken krijgen aandacht:

 • Collectieve beveiliging
 • Groenbeheer
 • Energietransitie
 • Glasvezel
 • Bijeenkomsten
 • Pandnummering & Bewegwijzering
 • Gladheidsbestrijding
 • AED
 • Keurmerk Veilig Ondernemen
 • Inzameling zwerfvuil
 • Communicatie
 • Ideeën en suggesties

CONTACT

Voor meer informatie:

A18 Bedrijvenpark

M secretariaat@a18bedrijvenpark.nl

S www.a18bedrijvenpark.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *