Hét moment voor persoonlijk beleggingsadvies

Nu sparen al tijden niets oplevert, spreken wij van HIP Capital veel mensen die op zoek zijn naar rendement op hun vermogen. Soms heeft men doelen als pensioenopbouw of zorg voor later. Maar meestal willen ze hun vermogen gewoon op peil houden of laten groeien.

Risico
Bij beleggen denkt men vaak aan risico, maar dat hoeft helemaal niet. Bij HIP Capital zijn wij niet bezig met risico opzoeken, maar juist risico afdekken. Namelijk het risico, of eerder gezegd de zekerheid, van vermogensverlies als je geld op een spaarrekening hebt staan. Want negatieve rente op spaargeld is inmiddels aan de orde van de dag. Als je ook nog belasting moet betalen en de inflatie meerekent wordt je vermogen ieder jaar minder waard als je niets doet. Een goed gespreide beleggingsportefeuille is de manier om hier iets aan te doen.

Spreiden
Het belangrijkste bij beleggen en risicobeheersing is het spreiden van je vermogen. En je moet de tijd nemen. Zo is nergens in de afgelopen 200 jaar een periode van 10 jaar of langer te vinden waarin een goed gespreide beleggingsportefeuille een negatief rendement laat zien.

Instapmoment
Moet ik nú instappen op de beurs is een veel gehoorde vraag. Veel mensen zitten in dubio. Instappen, mijn portefeuille uitbreiden of niks doen? Bouw een portefeuille goed gespreid, verantwoord en veerkrachtig op, stuur bij als het nodig is en laat de tijd het werk doen. Als je je aan deze basisregels houdt, hoef je niet bezig te zijn met de vraag of dit het juiste instapmoment is.

Advies
Spreiden dus, de tijd nemen en je goed laten adviseren. Het beste advies komt van een adviseur die onafhankelijk is en aandacht heeft voor je vermogen en persoonlijke doelen.

HIP Capital geeft beleggingsadvies vanaf € 100.000.
www.hipcapital.nl, gevestigd in Doetinchem tel. kantoor 0314 – 23 50 24 I Mathijs 06 17 38 02 94

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *