logo Heva

Heva Klimaat & Installatie in Varsseveld bestaat 25 jaar

Totaalinstallateur, leverancier en specialist in duurzame energie denkt mee met de klant

De energietransitie zorgt voor onrust. De consument ziet door de bomen het bos niet meer en is op zoek naar een betrouwbare partner. Met Heva Klimaat & Installatie haalt u de ware specialist met veel kennis en kunde in huis

Het bedrijf in Varsseveld is totaalinstallateur en leverancier van innovatieve oplossingen voor particulieren, organisaties in de zorgsector, MKB-bedrijven en industriële ondernemingen. “We kiezen altijd voor kwaliteit en service en denken in oplossingen.”


Heva Klimaat & Installatie bestaat 25 jaar en heeft de wind in de zeilen. De moderne onderneming met een geheel eigen identiteit kiest voor de beste producten, een eerlijk advies en maatwerk. De kracht zit in het beheersen van de combinatie van installatie-, koude- en klimaattechniek. Het zorgt voor een compleet aanbod van op elkaar afgestemde disciplines. Met de persoonlijke aanpak staat dit garant voor succes. “Iedere situatie is anders”, vertellen de directeuren Hans ter Maat en André Diepenbroek.

“Daar steken we op individuele wijze veel tijd en energie in. Daarnaast hechten we grote waarde aan onderhoud en service. Dat heeft een heel positieve invloed op levensduur en op de totale kosten van de installatie. Verder zijn we specialist in duurzame energie.” De gekozen werkwijze legt het bedrijf geen windeieren. De klantenkring groeit gestaag en opdrachtgevers blijven Heva trouw. Als dealer van ATAG, Toshiba, Carrier en Alpha Innotech levert het innovatieve bedrijf uitsluitend A-merken met een bewezen kwaliteit en de beste garantietermijnen. “Daarop moeten klanten kunnen vertrouwen. Daarom doen we op dat gebied geen enkele concessie.”

Heva Klimaat & Installatie heeft de beschikking over een ruime showroom en verzorgt het hele traject, van ontwikkeling tot engineering en uitvoering. Dat geldt ook voor onderhoud, service en nazorg. “Met één aanspreekpunt voorkom je veel problemen. Het is handig, efficiënt en kostenbesparend.” Heva investeert continu in de ontwikkeling van apparatuur, kennis van medewerkers en de verdieping van klantrelaties. Een kwart eeuw geleden begonnen Hans ter Maat en André Diepenbroek aan het avontuur door de overname van Helmink Varsseveld. Ze gingen van start met drie medewerkers. Inmiddels bestaat het team uit zo’n zestig personeelsleden en een schil van vaste inleenkrachten.

Het jubileumfeest werd gevierd tijdens een lang weekend in Barcelona. Hoogtepunt van de voorjaarstrip was het bijwonen van de Formule 1 race. In oktober volgde het drukbezochte jubileumfeest. Enkele oudgedienden werden in het zonnetje gezet. Drie medewerkers vierden hun 25-jarig en drie hun 12,5 jarig jubileum. Inmiddels zijn er zo’n 15 werknemers langer dan 12,5 jaar in dienst bij Heva. “Het zegt iets over de sfeer en het geeft aan dat we beschikken over mensen met veel ervaring. Maar regeren is vooruitzien. Daarom blijven we op zoek naar nieuwe talenten met een technische achtergrond.”

Voor meer informatie over vacatures: www.werkenbijheva.nl

Heva Klimaat & Installatie
Aaltenseweg 67
7051 CN  Varsseveld
T   0315 244706
E   info@heva.nl
I    www.heva.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *