High Tea Achterhoek

High Tea in de Achterhoek!

Ben je op zoek naar een gezellige plek om te genieten van een heerlijke high tea in de prachtige streek Achterhoek? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Achterhoek staat bekend om zijn gastvrijheid en culinaire tradities, en er zijn verschillende plekken waar je kunt genieten van een uitgebreide high tea. Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, deze locaties bieden allemaal een sfeervolle ambiance en heerlijke lekkernijen.

Villa Ruimzicht

Villa Ruimzicht is gelegen in het historische stadje Doetinchem en biedt een unieke locatie voor een high tea. Deze prachtige villa heeft een eigentijds interieur en biedt een sfeervolle ambiance om te genieten van heerlijke zoete en hartige hapjes, vers gebakken scones en diverse soorten thee. Het terras van Villa Ruimzicht is ook een geweldige plek om te genieten van de mooie omgeving.

Bron: www.hotelvillaruimzicht.nl

Herberg Erve Kots

Voor een High Tea met een Achterhoeks tintje ben je bij Herberg Erve Kots in Lievelde aan het juiste adres. Hier kun je genieten van lokale specialiteiten, zoals krentenwegge en kruidkoek, naast de gebruikelijke zoete hapjes en hartige snacks. De gezellige en knusse sfeer maakt dit tot een ideale plek om te genieten van traditionele Achterhoekse lekkernijen.

Restaurant Bertram

In het gezellige stadje Bredevoort vind je Restaurant Bertram, een culinaire hotspot waar je kunt genieten van een heerlijke high tea. Het restaurant is gevestigd in een prachtig historisch pand en biedt een intieme en gastvrije sfeer. Tijdens de high tea worden er verschillende soorten thee geserveerd, samen met verse scones, hartige hapjes en zoete lekkernijen.

Bron: www.restaurantbertram.nl

Landgoed Huis Sevenaer

Landgoed Huis Sevenaer is gevestigd in Zevenaar en biedt een prachtige locatie voor een ontspannen high tea. Gelegen in het groene hart van de Achterhoek kun je hier genieten van huisgemaakte lekkernijen zoals scones, muffins, petit fours en andere zoete traktaties. Daarnaast heb je keuze uit verschillende soorten thee die perfect passen bij de gerechten.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. 
https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *