Hoveniersbedrijf Dave Verhoeven: ook voor uw tuin!

Dave Verhoeven had al de nodige ervaring als hovenier, toen hij zo’n drie jaar geleden voor zichzelf begon. Bij zijn nuchtere Achterhoekse aanpak staan vertrouwen en meedenken met de klant altijd voorop. Dave regelt en coördineert de werkzaamheden, ook het werk dat hij niet zelf uitvoert zoals tuinontwerp en eventuele tuinverlichting. Altijd één aanspreekpunt dus!

Breed aanbod
“In dienstverband miste ik het klantcontact wel,” vertelt Dave. “Nu voer ik een tuinproject van A tot Z uit en zie tevreden klanten, die over het eindresultaat net zo enthousiast zijn als ik.” Het hovenierswerk doet Dave inmiddels samen met medewerker Niek. Het werkgebied is veel breder dan alleen beplanting: ook voor overkappingen, schuttingen en bestrating kunt u bij het hoveniersbedrijf uit Gaanderen terecht. Deze winter biedt Dave bovendien een nieuwe service: sneeuwschuiven en -ruimen.

Meedenken
Een trend op tuingebied is niet echt aan te wijzen. Want: “elke tuin is anders en moet vooral bij je wensen en situatie passen,” aldus Dave. De hoveniers denken dan ook graag mee met de klant en vinden voor iedere situatie wel een passende oplossing. Overigens is ook tuinonderhoud –  desgewenst ook op afroep – mogelijk.

Op Instagram vindt u foto’s van een aantal projecten.

Hoveniersbedrijf Dave Verhoeven
Pinnedijk 7
7011 JG  GAANDEREN
t 06 11 871800
i www.daveverhoeven.nl
e info@daveverhoeven.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *