huid en oedeemtherapie Oost Gelre

Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre heeft NIEUWE behandeltechniek bij OEDEEM

Inmiddels weten veel patiënten Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre te vinden aan de Varsseveldseweg 55 in Lichtenvoorde. Of het nou gaat om acné, overbeharing, vaatjes, verwijderen van tatoeages, het aanmeten van steunkousen, (compressie)beha’s of het bieden van de juiste (na)zorg bij oedeem na een (borst)kanker behandeling; de therapeuten van Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre kunnen het allemaal.

Oedeemtherapie is een verzamelwoord voor zwachtelen, manuele lymfedrainage, aanmeten van therapeutische elastische kousen en lymfetaping. Per patiënt wordt bekeken welke vorm van oedeemtherapie passend is. Sinds kort hebben zij een nieuwe behandeltechniek binnen de praktijk. Wij hebben meegedaan met een onderzoek van de LymphaTouch® vertelt Petra. Direct konden wij het apparaat inzetten bij onze patiënten en werden meteen enthousiast! Zelfs bij patiënten bij wie het stabiel was konden wij met behulp van dit apparaat nog meer resultaat behalen!

Multifunctioneel

De LymphaTouch® is inzetbaar als onderdeel van oedeemtherapie bij lymfoedeem, maar ook geschikt voor de behandeling van fibrose, littekens, verklevingen, weefselspanning en brandwonden.

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen, of wilt u meer informatie neem dan contact op!

De huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Contactgegevens

Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre   
Varsseveldseweg 55
7131 JA Lichtenvoorde
T: 0544 725825
E: info@huidtherapieoostgelre.nl
I: www.huidtherapieoostgelre.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *