Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre verhuisd naar nieuw pand!

Het pand aan de Varsseveldseweg 55 in Lichtenvoorde heeft sinds juni een nieuwe bestemming gekregen. De droom van Petra (33) en Sabine (32) is hiermee in vervulling gegaan. ‘’Dit hebben wij altijd gewild! Een eigen pand op een perfecte locatie, met een huiselijke sfeer’’. Acht jaar na oprichting van onze praktijk bereiken we nu een bijzondere mijlpaal, vertellen de jonge onderneemsters enthousiast.


‘’Met maar liefst 340 vierkante meter, verdeeld over zeven behandelkamers, twee wachtruimtes en nog veel meer is het plaatje compleet’’, vertelt Sabine. Er is voldoende plek om verder te groeien en samen te werken, vult Petra aan. Er zijn ook andere disciplines gevestigd. Janneke Skincare & Beauty en Podotherapie Voetencentrum Wender. Er zijn nog andere disciplines in aantocht.

Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre biedt een breed scala aan professionele behandelingen aan. Of het nou gaat om acné, overbeharing, het aanmeten van steunkousen of het bieden van de juiste zorg rond – of na- een (borst)kankerbehandeling; de therapeuten van Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre kunnen het allemaal.

Oedeemtherapie is een verzamelwoord voor zwachtelen, manuele lymfedrainage, aanmeten van therapeutische elastische kousen en lymfetaping. Per patiënt wordt bekeken welke vorm van oedeemtherapie passend is. Als aanvulling zetten wij geregeld de Lymfapress in, vertelt collega Shirley. Dit apparaat geeft een masserend effect d.m.v. drukgolven, zodat het (lymfe)vocht uit een arm of been wordt gemasseerd.

Tevens behandelen wij ook vaatafwijkingen, pigmentafwijkingen, littekens, wonden en huidtransplantaten. Er wordt gewerkt met de geavanceerde Lightsheer Diodelaser, de meest effectieve laser op het gebied van ontharing. Vanaf november wordt onze laserapparatuur uitgebreid met de M22 laser waarmee verschillende huidaandoeningen verholpen kunnen worden. Denk hierbij aan tatoeages verwijderen (blauwe/zwarte tatoeages), tatoeagepuntjes na bestraling, beenvaatjes, vaat- en pigmentafwijkingen, striae, huidverbetering en littekens.

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen, of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Huid- oedeemtherapie Oost Gelre is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Tevens beschikken zij ook over een vestiging in Terborg (Industrieweg 142).

Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre
Varsseveldseweg 55
7131 JA Lichtenvoorde
T   0544 725825
E   info@huidtherapieoostgelre.nl
I    www.huidtherapieoostgelre.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *