Huis en Hypotheek Doetinchem

Huis & Hypotheek Doetinchem groeit en zoekt hypotheekadviseur

Een hypotheek moet passen binnen je leven. Een ander inkomen, overlijden, scheiden of geboorte kan gevolgen hebben voor je hypotheek. ,,Ik zeg altijd gekscherend dat een hypotheek moet passen bij een kort, lang en rotleven,” aldus Gerbrand van Aalst van Huis & Hypotheek Doetinchem, ,,Wij zoeken uitbreiding met een hypotheekadviseur die aanvoelt wat ik daarmee bedoel.”

“We scoren al jaren tussen 9,8 en 10 op diverse vergelijkingssites”, vertelt Van Aalst. “In de reviews zijn ‘laagdrempelig’, ‘meedenkend’ en ‘behulpzaam’ de gemene deler. Ons kwaliteitsniveau is hoog en daar doen we geen concessies aan. Klanten raden ons aan waardoor we al jaren groeien.”

Kwaliteit
Om die groei te kunnen beheersen en het hoge kwaliteitsniveau te kunnen blijven waarborgen, zoekt Huis & Hypotheek uitbreiding met een hypotheekadviseur.

Extra stap
“We geven de voorkeur aan een hypotheekadviseur met enige ervaring, maar vinden het vooral belangrijk iemand te vinden die sterk gemotiveerd is om de klant optimaal te bedienen, altijd een stapje extra voor de klant wil doen en past in ons team. Het liefst fulltime, maar tweeëndertig uur is bespreekbaar.” Zijn zij op zoek naar jou? 
Dan maken ze graag kennis! Stuur je sollicitatie plus motivatie naar info@gevana.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *