Hummelink Bouw

Hummelink Bouw bv heeft blik op de toekomst

Hummelink Bouw bv is van oorsprong een Zieuwents bedrijf, inmiddels gevestigd in Lichtenvoorde. Het bedrijf bouwt voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals particulieren, agrariërs, bedrijven en overheid in met name Oost-Nederland. Ze staan vooral bekend om hun vakmanschap, communicatie met klanten en verduurzamingsprojecten, waarbij ze onder andere aangesloten zijn bij Bouwend Nederland, Bouwgarant en AGEM. Ook ondersteunen ze opdrachtgevers bij het ontwerptraject en bij meerdere subsidieregelingen. “We zijn een flexibel bedrijf. Onder andere doordat wij echt nog vakwerk leveren. Onze (aanstaande) vaklieden kunnen en willen bijna alle werkzaamheden aanpakken. We zijn van alle markten thuis. Dat maakt ons werk ook zo leuk”, vertelt Jordi Hummelink.

Hummelink Bouw bv bestaat al jaren onder leiding van de broers Hemmie en Eric Hummelink. Zij zwaaiden tot nu toe de scepter, maar inmiddels is Hemmie niet meer direct bij de dagelijkse bedrijfsvoering betrokken en heeft hij enkel nog een adviserende rol. Zijn plaats in het bedrijf zal worden overgenomen door de zoon van Eric, Jordi. Jordi: “Eigenlijk verandert er daardoor niet veel. Ik ben inmiddels alweer 3 jaar (terug) werkzaam binnen het bedrijf. We zijn druk bezig met de toekomst. Met het oog daarop is het mooi om te zien dat we de afgelopen jaren al verschillende jonge (aankomende) vakmannen aan ons team toe hebben kunnen voegen.”

Meer informatie?

Hummelink Bouw,
Mercatorstraat 11,
7131 PW Lichtenvoorde
T: (0544) 35 12 14
E: info@hummelink.nl
W: www.hummelink.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *