Huntenpop

Huntenpop 2023

Geniet van de Achterhoekse gezelligheid en gevarieerde programmering van Huntenpop

Het Achterhoekse Huntenpop festival zal dit jaar alweer voor de 32e keer plaatsvinden en wel op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus 2023.

Het festival, dat wordt gehouden op het DRU Park in Ulft, is een festival voor iedereen en voor elke muzieksmaak. Of je nu houdt van snoeiharde rock, fijne popliedjes, urban of feestmuziek: op Huntenpop vind je het!

Huntenpop, zaterdag, 12 augustus, 2023 o.a. Di-Rect, Suzan & Freek, Son Mieux, Kraantje Pappie, Flemming, DeWolff, Delain, Bökkers, S10, Bankzitters, Paul Sinha, 90’s Now, ABBA Fever, The Vices, Claude, Stuk en Merdan Taplak Orkestar staat er nu al een zeer divers programma. Tussen de vele optredens door toe aan een rustmomentje? Check dan het bierenplein om heerlijk rustig te genieten van een speciaalbiertje, of probeer een lekker cocktailtje bij de heuse cocktailcopter. Duidelijk. Dit feestje mag je niet missen.

Voor meer info over het programma surf je naar www.huntenpop.nl

Nog meer leuke uitjes lees je op onze speciale pagina Erop uit!

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *