Huntenpop Ulft op 12 & 13 augustus

Huntenpop Ulft op 12 & 13 augustus

Huntenpop is een jaarlijks terugkerend tweedaags muziekfestival op het DRU Park in Ulft. Dit jaar wordt het Achterhoekse muziekfestival dan eindelijk voor de 31e keer georganiseerd, op 12 & 13 augustus. Of je nu houdt van snoeiharde rock, fijne popliedjes of feestmuziek: op Huntenpop vind je het, verspreid over vijf podia. Tussendoor een rustmomentje nodig? Geniet dan op het bierenplein van een heerlijk speciaalbiertje of trek je heel even terug op de gezellige festivalcamping.

Tijdens Huntenpop worden gevestigde (inter)nationale artiesten afgewisseld met de hipste acts van dit moment. Of je nu van fijne popliedjes, snoeiharde (hard-)rock of dansmuziek houdt: op Huntenpop kom je zeker aan je trekken. Wat te denken van acts als De Staat, Danny Vera, Snelle & De Lieve Jongens Band, Maan of de oude funkrockers van Mothers Finest? Trots zijn we ook op het feit dat er meerdere acts naar Ulft komen die afgelopen jaar flink in de prijzen zijn gevallen. Zo won Goldband 3FM-awards in de categorie beste groep en album en ontving Froukje niet alleen de award voor beste artiest maar won ze ook een Edison en “song van het jaar” voor het liedje “Ik Wil Dansen”. De hoogste tijd om ook de Achterhoek aan het dansen te krijgen op zaterdag 13 augustus! En dan zou je bijna vergeten, dat ook de populairste artiest onder de jeugd, Antoon, naar Ulft komt. De man die wekenlang met maarliefst vier liedjes in de top 5 stond.

Programma                      

De Staat, Danny Vera, Snelle & De Lieve Jongens Band, Mothers Finest, Maan, Goldband, Froukje, Antoon, Anneke van Giersbergen & Band, The Partysquad, Daredevils, Nakatomi, Laurence Jones, Muyayo Rif, de Boetners, Special D, Mental Theo, Diggeth, Scrum, Het Feestteam en vele anderen.

Ticket info

Kaarten voor Huntenpop zijn te bestellen via de website op https://www.huntenpop.nl/tickets   Kaarten in de voorverkoop zijn voordeliger dan aan de kassa op de festivaldagen zelf. Early Birds zijn al tijden uitverkocht.

Meer informatie:                           
www.huntenpop.nl

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *