Huub Stapel in theater DRU 'Alleen Familie'

Huub Stapel in theater DRU met voorstelling ‘Alleen Familie’

Huub Stapel is terug. De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde, en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie.

Want wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal. En dan is er ook nog schoonfamilie, stieffamilie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland. Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt.
Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd.
Huub Stapel leidt de bezoeker, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens.

Een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie. De voorstelling is te zien op vrijdag 11 november in de theaterzaal van het DRU Industriepark.

Informatie

De voorstelling begint om 20.00 uur in de Rabobankzaal. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315 – 200150 of in het DRU Inspiratiepunt / VVV op het DRU Industriepark.

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *