Hypnose

Hypnose: het op onbewust niveau oplossen van beperkingen

Ruim acht jaar geleden besloot Martijn Regelink zich om te scholen tot hypnotiseur en volgde hij verschillende cursussen hypnotherapie en Neuro Linguïstisch Programmeren. Sindsdien heeft hij een hypnose-praktijk in Ruurlo en geeft hij als hypnosetrainer les aan het Hypnose-instituut Nederland in Krommenie. Martijn helpt in zijn praktijk al acht jaar mensen door middel van hypnose.

In zijn praktijk komen mensen van jong tot oud en soms doorgestuurd door een huisarts. “We brengen beperkende gevoelens en overtuigingen in kaart en lossen die op onbewust niveau op. Het gaat dan om bijvoorbeeld een overtuiging als ‘ik ben niet goed genoeg’, het niet erkend worden of gevoelens van eenzaamheid, maar ook lichamelijke klachten die een mentale of emotionele oorzaak hebben. Die tackelen we via hypnose.”

Als we in slaap vallen gaat het brein door verschillende stadia heen en komen we uiteindelijk in het deltastadium, de remslaap. “Bij hypnose brengen we mensen tot het stadium net voor de remslaap, waarin ze nog steeds alert zijn, ze horen wat ik zeg, ze er nog steeds bij zijn, maar in staat van mentale en fysieke ontspanning verkeren. In dat stadium kun je zaken oplossen waar ze onbewust last van hebben”, legt Martijn uit.

Hypnose helpt ook als je echt wilt stoppen met roken en daarvoor hoef je niet eens bij Martijn langs te komen. Op zijn website staat namelijk een online programma. “Daar kan iedereen zich voor aanmelden. Ze doorlopen dan een programma met opdrachten en via een hypnose-audio worden ze van het roken afgeholpen.”

Meer informatie: www.martijnregelink.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *