Persoonlijke service en een eerlijk advies bij Optie1 in Lichtenvoorde

Hypotheek Advies Centrum Winterswijk

Compleet, persoonlijk en onafhankelijk. Het is de kracht van de dienstverlening van Hypotheek Advies Centrum. Het laagdrempelige kantoor in Winterswijk heeft mét een vestiging van RegioBank alles onder één dak: hypotheken, verzekeringen, pensioenen, betalen en sparen. Kennis van zaken en een sterke service worden gewaardeerd met een hoog klanttevredenheidscijfer van maar liefst een 9,9.

Betaalbare hypotheek
Aan een koopwoning zitten aantrekkelijke kanten. Zo kunt u uw eigen woning aan uw persoonlijke smaak en wensen aanpassen. En het is een investering, waarmee u vermogen opbouwt. Tegelijkertijd is het kopen van een huis een grote financiële beslissing die u niet elke dag doet. Belangrijk is in ieder geval dat u niet zomaar een woning koopt, zeker als u die moet financieren met een hypotheek. Een hypotheek afsluiten is een financiële handeling die belangrijke gevolgen heeft voor uw uitgavenpatroon. Hypotheeklasten nemen namelijk een flink deel van uw beschikbare inkomen in beslag. Dat geldt niet alleen op het moment dat u de hypotheek afsluit, maar ook voor een flink aantal jaren daarna. Het is daarom van belang dat u zich hier goed over laat informeren en/of adviseren. Hypotheek Advies Centrum staat u graag met raad en daad terzijde. De betrokken adviseurs brengen woonwensen en financiële mogelijkheden optimaal samen. Het advies zal altijd gebaseerd zijn op uw persoonlijke situatie en uw specifieke wensen

Verzekeringen

Met de hulp van onze adviseurs maakt u de juiste keuze voor verzekeringen die bij jouw situatie passen. U kunt rekenen op een prettig persoonlijk contact en een onafhankelijk advies. Als zelfstandig intermediair bieden wij verzekeringen van verschillende maatschappijen aan. Het is maar net welke reële risico’s je wilt afdekken.

RegioBank de buurtzame bank

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met zelfstandig adviseurs is het actief in heel veel buurten, in dorpen en kleine steden waaronder dus Winterswijk. Wij kennen onze klanten. Op ons kantoor kunt u terecht voor een persoonlijk gesprek. RegioBank, ook wel de buurtzame bank genoemd, ondersteunt maatschappelijke en sociale initiatieven die bijdragen aan een fijne buurt en aan de vitaliteit. Daarvoor werkt het samen met het Voor de buurt Fonds van het Oranje Fonds en stichting Voor je Buurt. Heeft u ook een lokaal project waarmee u uw buurt een stukje mooier maakt? En dat bijdraagt aan duurzame contacten tussen mensen uit de buurt? En waarvoor u geld, vrijwilligers en/of materialen goed kunt gebruiken? We komen graag in contact met initiatiefnemers en helpen u op weg. Heeft u een goed idee waarmee u bijdraagt aan de leefbaarheid van uw buurt? Dan bent u van harte welkom.

Contact

U kunt bij ons zo binnenlopen, maar u kunt ook bellen voor een afspraak.

Voor meer informatie:

Hypotheek Advies Centrum en RegioBank
Stationstraat 1
7101 AA Winterswijk
T    0543 533604
E    info@eddywenneker.nl
I     www.eddywenneker.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *