hypotheken

Hypotheek oplossingen voor iedereen

Niet alleen de woningmarkt verandert, ook in de wereld van hypotheken gebeurt het nodige. Logisch dat je allerlei vragen hebt als je op zoek bent naar een hypotheek die bij jou en jouw situatie past. Als onafhankelijk adviseur ken ik de weg. Met tal van voordelen voor jou!

Even voorstellen: Debby Consen
Mijn initialen zijn mijn bedrijfsnaam en onderstrepen mijn zelfstandigheid, onafhankelijkheid, deskundigheid en ruime ervaring. Met 25 jaar ervaring in hypotheken, on­derhoud ik goede relaties met diverse geldverstrekkers. Daardoor kan ik je voorzien van een eerlijk, betrouwbaar, onafhankelijk en vooral passend advies. Wat je situatie ook is.

Persoonlijk
Naast onafhankelijk, is mijn advies ook altijd persoonlijk. Je hebt alleen met mij te maken. Dat zorgt voor korte, duidelijke lijnen. Of het nu gaat om de oriëntatie, de aan­vraag, de afwikkeling of als je hypotheek al loopt, ik ben er voor je. Wat ook bij mij past is dat ik uitdagingen met beide handen aanpak. Nogal een verschil met veel geld­verstrekkers en adviseurs. En wellicht de reden waarom ik ook bij moeilijke aanvragen vaak een positief resultaat krijg. Wil je meer weten, lees dan de reviews over mij op: www.advieskeuze.nl

Samenwerking met makelaars
Door mijn goede samenwerking met diverse plaatselijke makelaars, waaronder REBO ERA Makelaars, kan ik mijn klanten nog beter van dienst zijn. Kortom: Wil je weten wat je kunt kopen, hoeveel eigen geld je precies nodig hebt en wat de maandlasten ongeveer worden? Bel mij dan voor een vrijblijvende en kosteloze afspraak!

Neem contact op
Ben je opzoek naar een passende hypotheek? Neem dan contact op met DC Hypotheken voor een vrij­blijvend, persoonlijk en passend advies. 1e gesprek en berekening zijn altijd kosteloos!

hypotheek

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via de volgende pagina //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *