Hypotheekadvies Bronckhorst

Hypotheekadvies Bronckhorst al meer dan 10 jaar het onafhankelijkste hypotheek advies kantoor

Hypotheekadvies Bronckhorst is al meer dan 10 jaar het onafhankelijke hypotheekadvieskantoor voor de gemeente Bronckhorst en omstreken. Doordat wij aangesloten zijn bij een inkoopcombinatie kunnen we bemiddelen voor bijna alle geldverstrekkers. Hierdoor beschikken wij over de laagste hypotheekrente die er in de markt te vinden is. Onze rente is daardoor ook altijd lager dan van een plaatselijke bank bijvoorbeeld.  

Naast een lagere rente bieden wij ook meer service. Wij komen gewoon bij u thuis op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Een afspraak in de avonduren of een zaterdag is voor ons geen enkel probleem. Uiteraard kunt u ook gewoon bij ons op kantoor afspreken. Een eerste advies is altijd gratis en verplicht u tot niets. 

Onze hypotheekadviseur Erwin Holthausen is reeds meer dan 25 jaar fulltime hypotheekadviseur en weet daardoor ook alles over de hypotheekmarkt. Het komt vaker voor dat hij een financiering er door krijgt die volgens een andere adviseur onmogelijk zou zijn.

Wij bieden voor een eenmalig bedrag een full-service pakket. Zo is het voor ons geen probleem om u ook te helpen bij de aankoop van uw droomwoning. Door scherp te onderhandelen krijgen we  vaak net iets meer van de vraagprijs af. 

Momenteel zijn er in de gemeente Bronckhorst verschillende groepen jongeren bezig met bouwplannen middels een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Wij kunnen hen prima helpen met een zeer lage rente. Daarbij geven wij hen korting op ons adviestarief  als  wij voor de  hele  groep gelijktijdig een financiering mogen verzorgen.  

Mocht u graag een keer een vrijblijvend adviesgesprek willen hebben bel ons dan op 0575-460038 of 06-16673986. U mag ons ook mailen op info@hypotheekadviesbronckhorst.nl. Of kijk eerst op onze website www.hypotheekadviesbronckhorst.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *