Autobedrijf Harold Arendsen

Iedere dag anders voor Kitty en Carmen van Garagebedrijf Engelbarts BV

Vrouwen houden zich staande in mannenwereld

Ze zien zichzelf niet als zakenvrouwen. Toch hebben Kitty Kolkman en Carmen Staring de dagelijkse leiding over Garagebedrijf Engelbarts BV in Lichtenvoorde. De zussen houden zich al ruim dertig jaar prima staande in een typische mannenwereld. “Het voelt niet bijzonder, we zijn het zo gewend”, klinkt het nuchter.

Garagebedrijf Engelbarts verhuurt bedrijfswagens, verkoopt bedrijfswagens en personenauto’s, verzorgt het onderhoud ervan en doet aan schadeherstel. De autobranche is vooral een mannenwereld. Niet bij Garagebedrijf Engelbarts. Kitty Kolkman en Carmen Staring vormen samen met vader Benny Engelbarts de directie. Vrouwen aan de top van een autobedrijf, dat zie je niet vaak. De dochters van de oprichter weten niet beter. Ze gaan er bescheiden mee om en werken hard mee. De onderneming is immers zeven dagen in de week geopend. Kitty en Carmen lopen al ruim dertig jaar mee en zijn vooral actief op het kantoor. Ze verzorgen de administratie en nemen de beslissingen.

“Erg afwisselend werk met veel klantcontact. Iedere dag is anders. Zelf voelen we ons geen directeur, zeker niet. We doen alles samen met het team, met onze collega’s.” De toekomst van het bedrijf ziet er goed uit. “We willen bij de tijd blijven, dat betekent zo nu en dan vernieuwen. Binnen en buiten hebben we het op orde en met de moderne vloot wagens kunnen we een tijd vooruit.” Met maandacties op Instagram en Facebook blijven ze ook via social media in beeld.

U bent van harte welkom!

De openingstijden zijn:

Maandag tot en met vrijdag van 8-12 uur en van 13 tot 18 uur.

Zaterdag van 8 tot 12 uur.

Zondag: huurauto’s ophalen op afspraak.

Garagebedrijf Engelbarts BV

Dieselstraat 4

7131 PC Lichtenvoorde

T   0544-375755

info@engelbarts.nl

I    www.engelbarts.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *