de beren doetinchem

Iedereen welkom bij restaurant De Beren in Doetinchem

Restaurantketen De Beren heeft zich door heel Nederland verspreid. De laatst geopende vestiging is het restaurant aan het Simonsplein in Doetinchem. Beheerder Rien Kaan is trots op het bedrijf. “We zitten hier op een toplocatie, in een pand dat een compleet nieuwe look heeft gekregen. Het bedrijf is dus modern gestileerd, maar we functioneren nog wel volgens de oude waarde van de keten: Het is hier gezellig, warm en bruisend en we willen dat iedereen zich hier op zijn gemak voelt.”

Daar draaide het al om in het bedrijf dat de basis vormde van de keten. Dat was Café De Bruine Beer aan de Noordsingel in Rotterdam. “Het was een eetcafé, dat zijn naam dankte aan de pluche beren die overal in het café te vinden waren. De heren die dat café begonnen, vonden de sfeer heel belangrijk en het moest ook laagdrempelig zijn. Iedereen was welkom en dat is nog steeds ons motto”, aldus Rien.

In 1984 besloot oprichter Ad Schaap over te gaan tot uitbreiding en werden in het westen van het land de eerste restaurants in de keten geopend. Dit alles onder toezicht van het hoofdkantoor. Zij hebben ook nu nog de touwtjes in handen, maar zijn in de loop der jaren wel gemoderniseerd. Inmiddels is het mogelijk om bij De Beren niet alleen de heerlijkste vis-, vlees- en vegangerechten te eten, maar ben je ook van harte welkom voor een lunch, borrel, high tea, high wine of high beer.

Nieuwsgierig naar De Beren in Doetinchem? U vindt ons op Simonsplein 2. Tel. 0314-744027 (reserveren is verstandig!). Voor de menukaart en meer informatie, zie onze website: www.beren.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *