iets anders makelaars

Iets Anders Makelaars biedt een Warme Kamer voor iedereen

In december en januari is Iets Anders Makelaars naast makelaarskantoor, als enige commerciële onderneming in de omgeving, ook een Warme Kamer voor iedereen die dat nodig heeft. Warme Kamers is een initiatief van het Leger des Heils. De energieprijzen zijn nog steeds torenhoog en het prijsplafond laat nog even op zich wachten. Thuis kan de verwarming en de verlichting om die reden niet altijd aan. Iets Anders Makelaars biedt in het kantoor aan de Landstraat 2 in Aalten een warme plek.

Het kantoor in Aalten is op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 geopend. Men kan hier terecht om te lezen, te studeren of gewoon om even op te warmen. De serre is ingericht als knusse en huiselijke woonkamer. Er is voldoende plek om te genieten van een kop koffie of thee. Er liggen boeken en spelletjes klaar. Ook in de rest van het kantoor zijn zitplekken beschikbaar om te studeren of te werken.

Maatschappelijk betrokken

Iets Anders Makelaars vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. De eerste gebruikers van de Warme Kamer weten de weg naar de Landstraat 2 in Aalten inmiddels te vinden. Iets Anders Makelaars hoopt dat er vele zullen volgen.

Bourgondisch kantoor

Enthousiasme, daadkracht en vriendelijkheid zijn gedragskenmerken die onlosmakelijk met Iets Anders Makelaars zijn verbonden. Je kunt rekenen op een persoonlijke aanpak, omdat ze ervan overtuigd zijn dat alle woningen en verkopers uniek zijn. Daarom past dit initiatief van het Leger des Heils goed bij het bourgondische kantoor.

Meer over Warme Kamers

Het prijsplafond van de energierekening is pas eind januari op de rekening te voelen. Veel mensen kunnen daarom thuis de verwarming en de lampen niet aan zetten. Het Leger des Heils wil hen niet in de kou laten zitten. Onder de naam ‘Warme Kamers’ willen ze ervoor zorgen dat iedereen in de buurt een plek heeft waar hij of zij naar toe kan. Meer informatie over dit initiatief staat op de website van het Leger Des Heils. https://www.legerdesheils.nl/warmekamers

Heeft u een bijzondere hobby of verzameling of kent u er iemand mee? laat het ons weten via redactie@mijnmagazine.nl

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *