eventbar

Igor Krabben van EventBar: ‘Sfeer en beleving, daar draait het om’

EventBar in Lichtenvoorde bestaat acht jaar en eigenaar Igor Krabben heeft de evenementenbranche de afgelopen jaren enorm zien groeien. “Het uitgaansleven is door events enorm veranderd. De diversiteit is groot in omvang en thema’s. In de jaren 80 waren louter de jaarlijkse kermis, het schuttersfeest en het carnaval de evenementen van het jaar en beperkte het festival-aanbod zich in ons land tot Pinkpop en een paar kleinere regionale festivals. Vandaag de dag is de keuze reuze; van events die door de plaatselijke horeca en/of een organisatie ontplooit worden tot één van de ruim 1.200 festivals in geheel Nederland, van januari tot december, binnen en buiten.”

Formule EventBar

Igor werkte jarenlang samen met events als eventmanager namens één van ‘s lands grootste brouwers. “Ik heb in die tijd veel gezien en ervaarde dat er plek was voor een bedrijf dat als partner/provider voor brouwerijen, frisdrankmerken en andere dranken een rol wilde spelen in evenementenland en daarnaast een leverancier was van diverse bartools die zorgen voor de optimalisatie van de verkoop van drank voor deze events. Hiermee creëren we een verbetering van het rendement voor ieder event.”

1 april 2014 richtte hij EventBar op. “Inmiddels werken we dagelijks voor acht merken en hebben we met onze formule ‘Bier-Mobiel’ sfeervolle retro-concepten in de markt gezet, van Festival-bruiloft tot Bierfestival, van Bedrijfsfeest tot Buurtfeest alles gebaseerd op sfeer en beleving.”

Dagelijks plaatst EventBar haar materialen en totaalconcepten op pleinen en in grote hallen in steden en dorpen, in weilanden en tuinen in het gehele land.

Bar is het vertrekpunt

“Mobiele barwagens in verschillende varianten, stuk voor stuk onderscheidende barren die een gezellige uitstraling hebben, dat vinden wij belangrijk. Je kunt als evenement nog zo’n goede band of DJ op het podium hebben, als de faciliteiten eromheen kil en sfeerloos zijn, dan wordt het lastig om je doel te bereiken. Sfeer en beleving, daar draait het om. We beginnen bij de bar en trekken vervolgens het geheel door met authentiek meubilair in de vorm van gezellige houten klaptafels en klapstoeltjes, drums met masten met prikkabels (gekleurde lampjes), met daaraan kleurrijke lampionnen. Hiermee zetten we menig dorpsplein, bedrijfshal, park of tuin om in een sfeervol geheel. De drank en de food worden uiteraard verzorgd door uw cateraar / plaatselijke horeca-ondernemer. Steeds meer horeca-ondernemers, cateraars, bedrijven, evenementenorganisaties maken inmiddels dan ook gebruik van dit turnkeyconcept.”

Benieuwd naar wat EventBar voor u kan betekenen? Kom naar de open dag op zondag 3 april (van 12.00 tot 17.00 uur) of ga naar onze nieuwe website op www.eventbar.nl, waar u de concepten en webshop kunt bekijken. EventBar is gevestigd aan Koningslinde 15, 7131 MP Lichtenvoorde, tel. 0544-288000 e-mail: info@eventbar.nl.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *