Restaurant De Beren

‘Ik hou van Holland’-quiz bij Restaurant De Beren

De ‘Back to the ’90 &’00’-quiz, die in de eerste week van oktober werd gehouden bij Restaurant De Beren aan het Simonsplein in Doetinchem, was een groot feest. Op vrijdag 11 november heeft De Beren deze keer een ‘Ik hou van Holland’-quiz op de agenda staan. Ben je goed thuis in allerlei zaken die écht Nederlands zijn? Kom dan op 11 november om 20.00 uur naar De Beren en doe mee! Meer informatie is binnenkort te vinden op de sociale media-pagina’s van het restaurant.

“De eerste quiz-avond was zo’n succes, dat we hebben besloten om vanaf medio november elke zondag iets dergelijks te organiseren. Daar zijn we op dit moment achter de schermen druk me bezig”, vertelt beheerder Rien Kaan.

Zo zal er de eerste zondag van de maand  gelegenheid zijn om lekker te brunchen bij De Beren. Op de tweede zondag treedt tijdens de lunch paragnost Liesbeth van Dijk op, die onder andere bekend is geworden door het RTL4-programma Het Zesde Zintuig.

Beyond Jazz

Op de derde zondag van de maand kunnen klanten onder het genot van een heerlijke high tea genieten van een berengezellige Jazz-middag met muziek van Beyond Jazz.

De vierde zondag van de maand is het koopzondag en biedt De Beren de gelegenheid om lekker borrelen met muziek van troubadour Ed Citroen.

Kortom, bij De Beren kun je niet alleen lekker eten en borrelen, maar er is ook van alles te beleven. Kom ook en geniet! Reserveer bij Restaurant De Beren, Simonsplein 2, 7001 BM Doetinchem. Tel. 0314-744027

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *