Ilona uit Doetinchem

Ilona uit Doetinchem ondergaat een spannende metamorfose

Ons model Ilona wilde altijd al graag meedoen, maar ze vond het te spannend. Toch hebben we haar over de streep getrokken. Kijk het resultaat!

Het haar van Ilona is a-symetrisch geknipt met onze drie dubbele knipschaar. De coupe heeft langere lengtes bovenop en aan een kant het oor vrij.

De kleur die we samen hebben gekozen is een donker bordeauxrood met een opvallende kleur koper op de bovenlaag. Die lok hebben we met een folietechniek tot stand gebracht.

De kleding die Ilona draagt is een grijze plissé rok met daarop een witte blouse en gecombineerd met een Laura Jo bikerjasje. Hieronder draagt ze moderne boots met een Snake-print. Dit alles te koop bij Paradoxx!

Ilona’s reactie:

Heel spannend. Ben blij dat ik heb mee mogen doen. Zoiets gebeurt je niet vaak. Ben ontzettend blij met mijn haren en de kleding. Deze vakmensen uit Doetinchem hebben er een nieuwe klant bij!!

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer MIJN Metamorfoses naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *