In Bed Met… Nikki_J Prein

Nikki_J Prein (22) is een opvallende verschijning. Haar lange blonde licht krullende haren dansen om haar slanke middel. Ze grijnst: “Met hair extensions van een sponsor!” Ze is spontaan, heeft een supervrouwelijk figuur, iets schuinstaande ogen, een vrolijke lach. Tot haar stomme verbazing wordt ze in 2019 gescout en gevraagd om mee te doen met de missverkiezing Miss Beauty of Gelderland. Nikki_J zegt: “Kijk nou, ik heb niet echt het modellenfiguur van meiden die op de catwalk lopen. Moest er even over nadenken. Toen dacht ik; nee heb ik, ja kan ik krijgen, en besloot om ervoor te gaan!”

En ze wordt Miss Beauty of Gelderland, tweehonderd meiden deden mee. “Ja echt ongelofelijk! En ik mocht meedoen met de Beauty of The Netherlands missverkiezing. Was het in Gelderland nog redelijk ontspannen, alle meiden waren ‘nieuw’, bij de landelijke voelde ik me wat meer zenuwachtig, gespannen. Je gaat een traject in, catwalk-, social media- en speech training, maar ook je inzetten voor het goede doel en voor het milieu. Er wordt verwacht dat je een behoorlijke algemene ontwikkeling hebt, van ‘domme blondjes’ is geen sprake”, legt Nikki_J uit. Ze vervolgt: “Nou, ik ben wat dat betreft blij dat ik Achterhoekse ben. Die nuchterheid heeft me veel gebracht. En ja, je moet ook in bikini de bühne op. Of ik dat eng vond? Niet echt. Op een bepaald moment denk je; dit ben ik, take it or leave it!” Ook deze titel sleepte Nikki_J in de wacht.

‘Ongelofelijk wat je naar je toe krijgt geslingerd, vooral op social media’

Voor de verkiezing Miss Earth reist Nikki_J Prein naar de Filipijnen. Zeven weken brengt ze er door. “Het traject van Miss Earth is gerelateerd aan het milieu. Wij hebben koraal gepland, ons ingezet in ziekenhuizen om zieke kindjes op te vrolijken, we zijn naar scholen geweest om kinderen iets bij te brengen over het milieu. Daarnaast hebben wij diverse pre judging activiteiten gehad, de make-up loze-, intelligentie- en de body ronde.” Ze wordt vijfde, de bikini-ronde levert haar zelfs een bronzen plak op. Nikki_J blikt terug: “We hebben na de missverkiezing twee weken vakantie gevierd hier, een geweldige ervaring!”

De schoonheidstitels brengen haar veel goeds, ze houdt er warme vriendschappen aan over, maar ook hier blijkt een schaduwzijde te bestaan. “Ook pulp krijg je over je heen, vooral via social media. Blijkbaar hoort dat erbij maar het is ongelofelijk wat je naar je toe krijgt geslingerd. Het heeft me gesterkt, ik ga uit van het positieve. En dat is er genoeg om me heen, familie, mijn vriend en vrienden die achter me staan”, vertelt de Achterhoekse.

Skills

Nikki_J Prein groeit op in Kilder, als kind wil ze zangeres en actrice worden. Ze glimlacht: “Ik stond altijd voor de spiegel te dansen en zingen, was fan van K3! Paardrijden was een andere grote hobby, daar begon ik mee toen ik zes was.” Na haar studie Mbo-4 ondernemer manager horeca werkt ze onder andere bij Librije, volgens Nikki_J Prein het beste driesterrenrestaurant. In 2017 neemt ze deel aan de nationale skillswedstrijden voor beste gastvrouw, waar verschillende criteria aan bod komen zoals wijnen herkennen en tafelbereiding. Ze komt als winnaar uit de bus en mag Nederland vertegenwoordigen in Abu Dhabi bij de World Skills voor beroepen. “We hebben heel veel geoefend met docenten, het was een fantastische ervaring, er doen mensen uit 36 landen mee.”

Voor de fotoshoot neemt ze plaats in het bed op een schip op Dromeneiland, Land van Jan Klaassen. Het is goed te zien dat ze gewend is aan camera’s. Ze kijkt dan weer ‘lief’, dan weer ‘stoer’, net wat de fotograaf vraagt. Ook een Titanic-scène staat op het programma, haar lange haren wapperen in de wind als ze voor de boeg van het schip staat. “Hoe ik de toekomst zie? Nou ik zou graag reizen om andere culturen te leren kennen en wellicht ligt er een mooie toekomst in ons familiebedrijf Het Land van Jan Klaassen. Het is fantastisch om hier kinderen blij te maken!”

Meer In Bed Met? Klik dan hier!  

Nikki_J Prein

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *