Charles Droste

In gesprek met Charles Droste

Angelique Krüger ontvangt gasten in eigen tuin en neemt alle tijd voor een goed gesprek. Dit keer gaat Angelique in gesprek met schouwburgdirecteur Charles Droste.

Eindelijk: het nieuwe theaterseizoen gaat weer van start! Een beter moment is er niet om in gesprek te gaan met Charles Droste, directeur van Amphion Cultuurbedrijf Doetinchem. Natuurlijk over zijn grote passie en trots: theater. Maar ook over een uitgestelde liefde, een kinderloos leven en een oneindige motivatie om mensen blij te maken.

Met Charles praat Angelique over zijn drive mensen te vermaken: “Als andere mensen een fijne tijd hebben, dan heb ik een fijne tijd. Ik wil mensen blij maken, te vriend houden. Dat is een mooie eigenschap…maar niet altijd.”

Over opvoeding: “Mijn ouders hebben alles met de beste wil van de wereld gedaan. Je groeit ongeveer in je leven 10 % ten opzichte van je ouders. Je doet het met de bagage die je hebt.”

En over ouder worden: “Ik vind dat allemaal niet zo erg, alleen fysiek: ik heb bijvoorbeeld wel echt een dikke buik, maar ben van nature beweeglijk lui.”

___________________________________________________________________

In gesprek met bekende Achterhoekers

Presentatrice Angelique Krüger duikt de diepte in en gaat in gesprek met verschillende bekende Achterhoekers! Kijk voor meer interviews met bekende Achterhoekers op https://www.youtube.com/channel/UCirZjiccMs6SiTe40eGzUEw of beluister haar interviews op Spotify via https://open.spotify.com/show/4daHjUtnRiCE4D07KZjTLS.

___________________________________________________________________

In bed met

In de rubriek ‘In Bed Met’ gaat MIJN Magazine elke maand in gesprek met een bekende Achterhoeker. Bekijk meer gesprekken over bekende Achterhoekers via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/in-bed-met/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *