Charles Droste

In gesprek met Frans Miggelbrink

Angelique Krüger ontvangt gasten in eigen tuin en neemt alle tijd voor een goed gesprek. Dit keer gaat Angelique in gesprek met Frans Miggelbrink.

Frans Miggelbrink presenteert samen met vriend Willem te Molder (bassist in de band Boh Foi toch) het programma I Love de Achterhoek. Denk daarbij aan twee mannen op leeftijd die mooie avonturen willen beleven in Gelderland. Frans ontmoet diverse bijzondere Gelderlanders en hebben daarbij het grootste plezier. Samen zijn ze met elkaar onderweg zijn naar de dag van morgen, dat is het allermooiste. Verder is Frans columnist, presentator, dagvoorzitter en scriptschrijver van Zeg ‘ns Aaa (VARA). Frans kan zijn Achterhoekse DNA niet verloochenen.

Daarom is Frans zijn levensmotto dan ook: doe maar normaal, maar doe het net even anders.

In het gesprek met Frans hebben ze het over familie, vrienden en natuurlijk de achterhoek.

Bekijk het hele interview met Frans hieronder!

___________________________________________________________________

In gesprek met bekende Achterhoekers

Presentatrice Angelique Krüger duikt de diepte in en gaat in gesprek met verschillende bekende Achterhoekers! Kijk voor meer interviews met bekende Achterhoekers op https://www.youtube.com/channel/UCirZjiccMs6SiTe40eGzUEw of beluister haar interviews op Spotify via https://open.spotify.com/show/4daHjUtnRiCE4D07KZjTLS.

___________________________________________________________________

In bed met

In de rubriek ‘In Bed Met’ gaat MIJN Magazine elke maand in gesprek met een bekende Achterhoeker. Bekijk meer gesprekken over bekende Achterhoekers via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/in-bed-met/

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *