In gesprek met rockzanger Bennie Jolink

Bennie Jolink

Angelique Krüger gaat in gesprek met bijzondere gasten in een relaxte setting: haar eigen tuin. Ze neemt de tijd voor een goed gesprek over kleine én grote levensthema’s. In deze eerste aflevering: Bennie Jolink.

Met Bennie praat Angelique over zijn karakter: “Je hebt van die types die op een feestje op tafel springen en zeggen ‘roept u maar’. Daar ben ik er een van. Ik haat die mensen eigenlijk.” Maar ook over angsten: “Ik ben nooit bang. Dat is niet om op te scheppen, dat is een gebrek. Ik mis dat.“ En natuurlijk over zijn roots, de Achterhoek: Ik ben een echte Achterhoeker, maar helemaal niet een typische Achterhoeker.”

Bekijk het hele interview hieronder!

___________________________________________________________________

In gesprek met bekende Achterhoekers

Presentatrice Angelique Krüger duikt de diepte in en gaat in gesprek met verschillende bekende Achterhoekers! Kijk voor meer interviews met bekende Achterhoekers op https://www.youtube.com/channel/UCirZjiccMs6SiTe40eGzUEw of beluister haar interviews op Spotify via https://open.spotify.com/show/4daHjUtnRiCE4D07KZjTLS.

___________________________________________________________________

In bed met

Bij in bed met gaan wij elke maand in gesprek met een bekende Achterhoeker. Wil je meer gesprekken lezen klik dan op de link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/in-bed-met/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *