gesprek

In gesprek met rockzanger Bennie Jolink

Angelique Krüger gaat in gesprek met bijzondere gasten in een relaxte setting: haar eigen tuin. Ze neemt de tijd voor een goed gesprek over kleine én grote levensthema’s. In deze eerste aflevering: Bennie Jolink.

Met Bennie praat Angelique over zijn karakter: “Je hebt van die types die op een feestje op tafel springen en zeggen ‘roept u maar’. Daar ben ik er een van. Ik haat die mensen eigenlijk.” Maar ook over angsten: “Ik ben nooit bang. Dat is niet om op te scheppen, dat is een gebrek. Ik mis dat.“ En natuurlijk over zijn roots, de Achterhoek: Ik ben een echte Achterhoeker, maar helemaal niet een typische Achterhoeker.”

Bekijk het hele interview hieronder!

___________________________________________________________________

In gesprek met bekende Achterhoekers

Presentatrice Angelique Krüger duikt de diepte in en gaat in gesprek met verschillende bekende Achterhoekers! Kijk voor meer interviews met bekende Achterhoekers op https://www.youtube.com/channel/UCirZjiccMs6SiTe40eGzUEw of beluister haar interviews op Spotify via https://open.spotify.com/show/4daHjUtnRiCE4D07KZjTLS.

___________________________________________________________________

In bed met

Bij in bed met gaan wij elke maand in gesprek met een bekende Achterhoeker. Wil je meer gesprekken lezen klik dan op de link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/in-bed-met/

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *