in gesprek met

In gesprek met zangeres Laura van Kaam

Angelique Krüger ontvangt gasten in eigen tuin en neemt alle tijd voor een goed gesprek. In deze aflevering: Laura van Kaam.

In 2013 heeft Laura van Kaam The Voice Kids gewonnen. Hierdoor heeft haar carrière een kickstart gekregen. Dat klinkt heel gaaf, maar hoe is het om op die leeftijd als “supernuchtere Achterhoeker” in zo’n enorme rollercoaster te zitten?

Laura vertelt over onder andere over haar roots: “Ik heb een half jaartje in Den Haag gewoond en ben echt gewoon huilend terug naar huis gegaan. Toen ben ik de rust hier pas echt gaan waarderen. Ik ga echt nooit meer weg uit de Achterhoek.” Over haar depressie: “Ik weet als geen ander wat het is om heel diep te zitten. Ik was echt ziek. En bijna uitbehandeld. Gelukkig gaat het nu goed met me. Ik voel me echt een beter mens. Kan veel beter de kleine dingen waarderen, juist door wat ik heb meegemaakt. Door die fases weet ik beter wat ik wil.” Over het schrijven van nummers: “Als mama huilt, dan heb ik het goed gedaan.” En haar passie hiervoor: “Ook al moet ik in een tent slapen, ik wil gewoon muziek maken. Maakt niet uit hoe.”

Laura van Kaam heeft recent een nieuwe single uitgebracht die ze voor ons gaat spelen: “Better for it now.”

Bekijk het hele interview met Laura hieronder!

___________________________________________________________________

In gesprek met bekende Achterhoekers

Presentatrice Angelique Krüger duikt de diepte in en gaat in gesprek met verschillende bekende Achterhoekers! Kijk voor meer interviews met bekende Achterhoekers op https://www.youtube.com/channel/UCirZjiccMs6SiTe40eGzUEw of beluister haar interviews op Spotify via https://open.spotify.com/show/4daHjUtnRiCE4D07KZjTLS.

___________________________________________________________________

In bed met

In de rubriek ‘In Bed Met’ gaat MIJN Magazine elke maand in gesprek met een bekende Achterhoeker. Bekijk meer gesprekken over bekende Achterhoekers via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/in-bed-met/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *