Ingenium: van ontwerp tot oplevering

Ingenium is met haar projecten vooral actief in de Achterhoek en Twente. Het bouwtechnisch bureau in Groenlo levert toegevoegde waarde als verlengstuk van architecten, projectontwikkelaars, aannemers en particuliere bouwers. De gedegen aanpak wordt gewaardeerd en vertelt zich snel rond.

Bouwtechnisch bureau in Groenlo bestaat 5 jaar

De naam Ingenium is bewust gekozen. De betekenis past bij de deskundigheid van het bureau. “Het staat voor vindingrijkheid en technische ontwikkeling op een hoog niveau.” Dat alles dekt de lading van Ingenium dat deze maand precies 5 jaar bestaat, het wordt sinds de start gevormd door Paulien Somsen, Frits de Lange en Mattijs Walkot. Het drietal werkte eerder samen bij een gerenommeerd architectenbureau met vestigingen in Enschede en Groenlo. “Sindsdien verzorgen we tijdens het bouwproces de begeleiding van ontwerp tot oplevering en bedienen we opdrachtgevers met veel kennis van zaken op een persoonlijke manier.”

Slagkracht

“Onze kracht zit in kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en het nakomen van afspraken.” Met gezamenlijk ruim 80 jaar aan ervaring weten Somsen, De Lange en Walkot precies wat er nodig is om projecten te doen slagen. In tegenstelling tot eenpitters beschikt Ingenium over slagkracht en kan het samen qua capaciteit veel opvangen. Het gedreven team koppelt deskundigheid aan enthousiasme en korte communicatielijnen aan een gedisciplineerde werkhouding. “Dat leidt tot een optimaal bouwproces met een hoog uitwerkingsniveau. Opdrachtgevers worden -indien gewenst-volledig ontzorgd.” Met vakmanschap en professionaliteit is het bureau uitgegroeid tot een betrouwbare en betrokken partner.

Technische kennis

Ingenium hecht grote waarde aan het opbouwen van een vaste relatie met opdrachtgevers. Het zorgt voor een efficientere manier van werken en continuïteit. “Onze dienstverlening richt zich o.a. op architecten die steeds meer behoefte hebben aan externe technische kennis en werkcapaciteit.” Ingenium speelt op deze vraag in door het aanbieden van een volledige en zeer brede dienstverlening voor alle bouwprojecten: van nieuwbouw, verbouw tot renovatie en voor woningbouw, utiliteitsbouw, kantoren, winkels en bedrijfshallen. “We werken met het 3D modelleer programma ArchiCad. Hiermee zijn ook 2D tekeningen, presentatiebeelden en animaties gemaakt. Tevens wordt er informatie uitgewisseld met andere partijen via het 3D-BIM model.” Opdrachtgevers worden door Ingenium ook ontzorgd door bouwaanvragen, bouwbegeleiding en bouwtoezicht op een deskundige en adequate manier uit te voeren.

Uitbreiding

Ingenium heeft aan werk geen gebrek. “Door de hoeveelheid werk is er behoefte ontstaan aan een nieuwe collega. We zoeken een persoon die zelfstandig kan werken met bouwkundige kennis,  bijvoorbeeld HBO Bouwkunde als achtergrond en die affiniteit heeft met het 3D modelleer-programma ArchiCad.” Kandidaten kunnen contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Contact

Voor meer informatie:

Ingenium

Deken Hooijmansingel 4

7141 EC Groenlo

T   085 2730215

E   info@ingeniumbouwtechniek.nl

I    www.ingeniumbouwtechniek.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *