Inschrijving voor Achterhoekse Band Competitie 2023 geopend

Inschrijving voor Achterhoekse Band Competitie 2023 geopend

In 2023 wordt de elfde editie van de Achterhoekse Band Competitie (ABC) gehouden, op zaterdag 25 maart. Dit gezamenlijke initiatief van DRU Poppodium en Huntenpop heeft als doelstelling om talentvolle bands een kans te geven om zichzelf in de kijker te spelen.

Genoemde partijen willen talentvolle Gelderse muzikanten/bands, met een duidelijk aantoonbare link met de Achterhoek , oproepen zich in te schrijven. Evenals de vorige editie zal ABC ook dit keer bestaan uit één avond waarop de geselecteerde acts strijden om het felbegeerde prijzenpakket. Het prijzenpakket omvat een podiumplek op Huntenpop, studiotijd bij Silvox Studio en een fotoshoot met een professionele popfotograaf.

Voorwaarden

Voorwaarden om in te schrijven: het kunnen verzorgen van een optreden van minimaal 25 minuten (eigen werk), enige podiumervaring en demomateriaal kunnen overleggen vóór 1 maart 2023. Liefst digitaal middels een link. En bands moeten beschikbaar zijn op zaterdag 25 maart (en uiteraard met Huntenpop op zaterdag 12 augustus 2023).

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 maart 2023. Stuur een korte biografie, contactgegevens en een link naar online demo-materiaal in via het formulier dat te vinden is op www.dru-industriepark.nl/agenda/pop/2023/03/achterhoekse-band-competitie. Na afloop van de inzendingstermijn zal een jury op kwaliteit en genre gaan selecteren, waarna bepaald zal worden welke bands een uitnodiging zullen krijgen voor de Achterhoekse Band Competitie 2023 in DRU Poppodium.

www.dru-industriepark.nl

____________________________________

Noot aan de redactie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met team marketing & communicatie DRU Industriepark via marketing@dru-industriepark.nl.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *