Intersnack

Intersnack: Modern, innovatief en duurzaam bedrijf

De Achterhoek telt vele mooie ondernemingen. Ze zijn niet altijd even bekend bij het grote publiek. Intersnack in Doetinchem is zo’n pareltje. Een modern, innovatief en duurzaam bedrijf met een uitgebreid assortiment lekkere producten.

het ruikt lekker in het eigentijdse en ruime bedrijfspand van Intersnack aan de Havenstraat in Doetinchem. De aangename geur van vers gebrande noten bij binnenkomst valt gelijk op. Tim van der Linden, Maintenance Lead bij Intersnack lacht hartelijk als dat ter sprake komt. “Dat vinden veel mensen die hier komen. Een prettige entree, zullen we maar zeggen.” Een fijne plek om te werken ook, lijkt me. “Dat is het zeker en dat horen we ook van de medewerkers.”

Snack en noten

Intersnack is met zo’n 240 arbeidsplekken een grote werkgever in Doetinchem en omgeving. “We maken onderdeel uit van een internationaal concern, maar timmeren zeker ook regionaal aan de weg”, vertelt Van der Linden. Er zijn vestigingen in Europa en in Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Intersnack is bekend van merken als Chio, POM-BÄR en Tyrrels. “Maar ook onder eigen label vermarkten we onze producten. Je moet dan denken aan huismerken voor bijvoorbeeld Albert Heijn, Action, Lidl en Aldi. Daar kun je onze hartige snacks en noten in de schappen vinden.” In Doetinchem worden noten en pindakaas gemaakt. De kracht van het bedrijf zit in internationale ervaring, knowhow, flexibiliteit en klantgerichtheid. Internsnack is een grote speler, toonaangevend ook. “We bieden een prima prijs/kwaliteit verhouding”, benadrukt Van der Linden. “Onze producten worden goed ontvangen en blijven ondanks de inflatie betaalbaar.” Naast kwaliteit is innovatie een belangrijk uitgangspunt. “Er wordt op onze eigen research & development- en testafdeling continu gewerkt aan nieuwe ideeën, concepten en producteninnovaties. Want ook dat is kwaliteit.”

Gezonde verbetering

Intersnack hecht grote waarde aan milieu en gezondheid. Het bedrijf gaat voor 100 procent duurzaam verpakt. Dankzij het gebruik van een speciale zonnebloemolie is de hoeveelheid verzadigde vetzuren in chips en specialiteiten geleidelijk met meer dan 75 procent verminderd. Daardoor worden de producten ook voedzamer. Verder werd de toevoeging van kunstmatige smaakversterkers verminderd met maar liefst 85 procent. “Een gezonde verbetering die niet ten koste gaat van de heerlijke smaak van onze snacks en noten.”

Vacatures

Intersnack heeft allerlei vacatures. Wil je werken in een dynamische omgeving in een enthousiast team? Sta je open voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling en wil je graag meewerken aan de ontwikkeling en productie van heerlijke en eerlijke producten? Kijk dan op www.intersnack.nl

Contact

Voor meer informatie:
Intersnack
Havenstraat 62
7000 AA Doetinchem
T: 0314 370 200
E: mail@intersnack.nl
I: www.intersnack.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *