Autobedrijf Harold Arendsen

Jansen Transport Drempt: voor kwaliteit en veiligheid

Voor een correcte levering op iedere locatie is Jansen Transport uw partner. Het bedrijf in Drempt bestaat al negentig jaar en doet geen enkele concessie aan kwaliteit en veiligheid. De werkwijze bevalt opdrachtgevers, het zorgt in veel gevallen voor een structurele samenwerking. Jansen Transport geldt als specialist van internationaal en speciaal transport.

Specialist in internationaal en speciaal transport

Jansen Transport is een solide familiebedrijf met een lange historie. De onderneming verzorgt nationale, internationale en speciale transporten, containertransport voor Container Terminal Doesburg en vaste binnenlandse distributieritten voor de vestiging Zevenaar van de logistieke dienstverlener Dachser. Eén trekker rijdt vast voor Albers Transport in Doesburg. Verder is Jansen de vaste transporteur van het bedrijf Perfect Sky dat flexibele overkappingssystemen voor evenementen verhuurt en opbouwt.

Jansen Transport bestaat sinds ongeveer 1930 en had het lastig in de economische crisis van ruim tien jaar geleden. Mede daarom werd in 2010 het wagenpark van 14 vrachtauto’s gereduceerd tot twee. In 2011 kwam de huidige eigenaar Bart Jansen in het bedrijf om zijn vader Bert te ondersteunen. Daarna groeide het bedrijf weer. Momenteel zijn er 16 trekkende eenheden die nationaal en internationaal rijden en 10 trailers. Sinds 2014 werkt ook broer Gerrit als chauffeur bij Jansen Transport.

Vorige eeuw

De specialiteit en passie van het bedrijf ligt sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw bij verre bestemmingen en speciale transporten. Het gaat om transport van landbouwmachines, offshore-materiaal, oude vrachtwagens, speciaal transport, gevaarlijke stoffen, dieplader-transporten met zware ladingen en goederen met afwijkende vormen. “We hebben veel kennis en ervaring met dergelijke ritten. Dat zorgt voor een optimale dienstverlening”, vertelt Bart Jansen. Met name Italie en Griekenland zijn belangrijke bestemmingen. “We werken op tijd en volgens afspraak. Daarmee onderscheiden we ons in de markt. Iedere opdrachtgever heeft er begrip voor dat je, door omstandigheden onderweg, soms niet precies op het uur kunt arriveren. Maar één dag of twee dagen later aankomen, is uit den boze. Dat kan duizenden of tienduizenden euro’s kosten omdat bijvoorbeeld de productie dan niet door kan gaan.” Jansen Transport kan op de terugweg oude landbouwtractoren of landbouwmachines mee terugnemen en bedient daarmee de Nederlandse markt. Bedrijven of particulieren die hiervoor belangstelling hebben, kunnen zich melden.

Bij het transport van (landbouw)machines, vrachtwagens en andere ingewikkeld gevormde lading is zorgvuldig laden en vastzetten van de lading van groot belang. Uit efficiency-oogpunt moeten de trailers zo vol mogelijk worden geladen. “Als het dan gaat om een gevarieerde lading landbouwtractoren en andere machines luistert dat nauw. Zeker als er onderweg moet worden gelost en bijgeladen. Daar zijn we goed in”, zegt Bart.

Veel transportbedrijven kampen met een nijpend tekort aan chauffeurs. Jansen Transport kent echter geen personeelsprobleem. “Daar hebben we eigenlijk nooit last van. We zijn vooral internationaal actief en dat spreekt chauffeurs aan. We bieden interessant werk. Daarom hoeven we niet eens op zoek naar nieuwe mensen, ze melden zichzelf.”   

Contact

Voor meer informatie:

Jansen Transport

H. Remmelinkweg 15

6996 DH Drempt

T  0313 472319

info@jansentransport.eu

I   www.jansentransport.eu

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *