motor rijden

Je kind (voor het eerst) zelf laten motor rijden

RACE-KIDS biedt jeugd vanaf 7 jaar sportplezier door ze in groepsverband samen te laten motorrijden. Deelnemende kinderen krijgen praktische tips en begeleiding van ervaren trainers en instructeurs.

Zo leren ze veilig sporten en veel plezier beleven aan duurzaam motorsporten. Het RACE-KIDS concept is uniek omdat nieuwkomers de motor en beschermende kleding een aantal dagen kunnen huren. Er hoeft niet van alles eerst aangekocht te worden. Bij de 1e dag is alles inbegrepen; de huur van veilige kleding, gebruik van de kindvriendelijke motor én de ondersteuning van het ervaren begeleidersteam. Zo kan het kind en het gezin ervaren hoe leuk het is. Zodra het kind enthousiast wordt, vaker wil deelnemen, kan dat nog steeds in een huurconcept. Groeit de ambitie verder en wordt het motorrijden als structurele sport beoefend, kan het kind eigen materiaal aanschaffen en als lid deelnemen in het leerprogramma PITSS. Dat biedt toegang tot individuele ondersteuning voor rijder en begeleider(s).

De RACE-KIDS sportdagen zijn laagdrempelig en bieden een veilige, sportieve en vooral kindvriendelijke sfeer.  Start met deze onvergetelijke gezinservaring en sportief motorrijden! Meld aan voor de 1e kennismaking dag!

Ook voor jeugd boven de 16 jaar en volwassenen (ouders van leden) bieden we volop mogelijkheden.

Voor deelname en prijzen bezoek onze website www.race-kids.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *