Jennifer Grosman

Jennifer Grosman is succesvol met liefdevolle, ongedwongen fotoreportages 

Spontaan, puur en liefdevol. Dat zijn de kernwoorden voor de werkwijze van Jennifer Grosman Fotografie. De Lichtenvoordse begon haar carrière als paardenfotograaf maar is inmiddels uitgegroeid tot bekende en veelgevraagde (bruids)fotograaf in de Achterhoek en daarbuiten. Voor haar werk ontving Jennifer meerdere internationale awards.

,,In mijn kleine studio aan huis maak ik newbornportretten,” vertelt Jennifer. ,,maar dat kan ook als lyfestylereportage bij klanten thuis. Reportages van gezinnen maak ik graag in de buitenlucht. Vooral in de lente en de herfst vind ik de omstandigheden daar perfect voor.  Ik zoek altijd naar het licht, spontaniteit en pure emoties en leg mensen en situaties graag vast zoals ze zijn.”

Bruiloften
Jennifer fotografeert graag bruiloften. Dat deed ze totnutoe al meer dan honderddertig keer. ,,Wensen van de klanten staan bij mij voorop,” zegt ze. ,,Iedere wens en voorkeur van ieder mens is immers verschillend. Elk huwelijk is uniek. Dat maakt het zo leuk. Ik stap voor een dag in een liefdesleven. Een dag die ik graag van begin tot einde vastleg. Zo hebben bruidsparen, als ze hun trouwalbum openslaan, een volledige herinnering aan hun mooiste dag.”

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem gerust contact op.

Wil je meer informatie? Jennifer Grosman Fotografie Lichtenvoorde
T: 06-42 91 49 98 | E: info@jennifergrosman.nl | www.jennifergrosman.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *