John ondergaat een frisse metamorfose

John ondergaat een frisse metamorfose

Naam: John Bosman
Leeftijd: 65 jaar
In het dagelijks leven: Chauffeur bij PostNL
Hobby’s: Hardlopen, wandelen met de hond en muziek luisteren
Waarom doe je mee aan de metamorfose: Ik wilde graag wat tips voor mij haren, maar ook qua kleding omdat ik het lastig vind om leuke vrijetijdskleding uit te zoeken

Voor onze zomerspecial selecteerden wij de 65-jarige chauffeur John voor een metamorfose.

John is ons model van de maand juli/augustus. Hij heeft een super mooie bos met haar, maar wilde eigenlijk wel naar een opgeschoren en moderne look. “We hebben dus de tondeuse gebruikt met een zeer korte stand en het boven haar geknipt. Daarnaast hebben we ook onze 3D schaar gebruikt. Dit geeft een wat luchtiger effect. Na het wassen even met de föhn erdoor of het haar aan de lucht laten drogen kan natuurlijk ook. Vergeet dan niet de Superego (pasta) te gebruiken. Dit is bijna onmisbaar voor de meeste mannenkapsels” was het advies van Ingrid van Hairemotion.

Safe

Daarna stapte John bij SeeYou@10 naar binnen. Esther wist hem het gewenste advies te geven. “John wilde toch voor ‘safe’ gaan. Ik adviseerde uiteindelijk voor een overhemd van het merk ‘a Fish named Fred’ (€ 89,95) in combinatie met een korte jeans (€ 39,99). Het staat deze goed uitziende man fantastisch!”

Reactie

Bedankt allemaal voor het advies en ik ga er wat mee doen. TIP van Ingrid :.Om de 5 weken  een  goede coup laten knippen en een tube Superego [pasta] gebruiken. Dit doet wonderen voor dit kapsel!

Bekijk de making-of van de metamorfose:

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
SeeYou@10: www.seeyou10.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *