JS Schoenen

JS Schoenen & Voetcomfort in Gaanderen biedt toegevoegde waarde

Het is beslist geen doorsnee schoenenwinkel. JS Schoenen & Voetcomfort in Gaanderen heeft veel meer te bieden. Het is een speciaalzaak met een uitgebreid aanbod van kwaliteitsschoenen waar een totaaladvies en een gemoedelijke sfeer centraal staan. Service, comfort én voetzorg, met die combinatie maakt JS Schoenen & Voetcomfort het verschil.

Klanten uit de hele Achterhoek weten JS Schoenen & Voetcomfort te vinden. De positieve ervaringen vertellen zich snel rond. Je kunt er terecht voor mooie en gezonde schoenen. Hoogwaardige kwaliteit gemaakt voor de lange duur. Trendy comfort, noemt eigenaar Dane Starink het. “Je moet zuinig zijn op je voeten en ze niet verwaarlozen. Wij zien het als onze taak om klanten van schoenen te voorzien die de fysieke gezondheid verbeteren, maar je komt er ook gewoon goed mee voor de dag.” Topmerken die worden gevoerd zijn o.a. Xsensible, Durea, Hartjes en voor outdoor: Lowa, Meindl en Dolomite.

Totale voetzorg

De kracht van de zaak is een uitgebreid assortiment kwaliteitsschoenen en een sterk persoonlijk advies. Maar dat niet alleen. Het is in staat klanten volledig te ontzorgen als het om voetzorg gaat door de nauwe samenwerking met Voetencentrum Wender en Voetmax Orthopedie. En dat alles onder één dak. “Dat is best uniek, het heeft aantrekkingskracht op de hele regio”, weet Dane Starink als geen ander. Iedere dinsdag (Maxim) en donderdag (Froukje) is een podotherapeut van Voetencentrum Wender op afspraak te bezoeken. De orthopedische tak wordt verzorgd door Voetmax Orthopedie. Harold, een orthopedisch schoentechnicus, is daarvoor iedere maandag beschikbaar. 

Service aan huis

In het pand van JS Schoenen en Voetcomfort in Gaanderen worden al sinds 1933 schoenen verkocht. Eerst onder de naam Sprenkelder en later onder de naam Hazelbekke. De huidige bedrijfsnaam is een afgeleide van Jeannette Schoenmode, in 1978 gestart door de ouders van Dane Starink (de huidige eigenaar). Hij is al sinds 2009 actief in de zaak en timmert er flink mee aan de weg. Zo heeft hij service aan huis ingevoerd, waarbij klanten thuis of in een verzorgingshuis worden bezocht.

Najaarscollectie

U bent van harte welkom bij JS Schoenen en Voetcomfort. De nieuwe najaarscollectie ligt nu in de winkel. De openingstijden zijn maandag van 13 tot 18 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 18 uur en zaterdag van 10 tot 16 uur. Als u een afspraak maakt, hebben we zeker alle tijd voor u. Parkeren kan gratis voor de deur. Kijk ook eens op de website met webshop www.jsschoenen.nl

Contact

JS Schoenen & Voetcomfort
Hoofdstraat 41
7011 AC Gaanderen
T: 0315 323839
E:   info@jsschoenen.nl
I:    www.jsschoenen.nl

___________________________________________________________________
Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *