Jubileum LSAmusic Aalten

Jubileum LSAmusic Aalten: groots evenement op 2 september

LSAmusic Aalten organiseert al 10 jaar lang concerten voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn in goede muziek. Jaarlijks genieten muziekliefhebbers van zo’n 8 muziekconcerten van hoog niveau op de zondagmiddag, vandaar de naam LSA (LSA = Lazy Sunday Afternoon), in Oerkroeg Schiller in Aalten. Er is veel variatie in muziekstijlen: rock, blues, soul, funk, pop en af en toe uitstapje richting jazz. De concerten worden druk bezocht, muziekliefhebbers in de regio weten dat er elke keer weer goede bands optreden.

Voor iedereen

LSAmusic bestaat dit jaar 10 jaar en wil daar uitgebreid bij stilstaan. En iedereen mag meegenieten! Daarom vindt op zaterdagavond 2 september een openlucht- dubbelconcert plaats bij Suzie’s Farm in Aalten. De band Harlem Lake (in 2022 winnaar van de European Blues Award) bijt het spits af in hun uitgebreide 8- koppige bezetting. Daarna zal door een regionale all-star band onder leiding van Meindert Bussink een veelheid aan pop- en rockcovers gespeeld worden, afgestemd op de smaak van de gemiddelde LSAmusic bezoeker. Uiteraard zal Suzie’s Farm voor “food en drinks” zorgen.

Meer informatie

Locatie: Suzie’s Farm in Aalten, Loohuisweg 5
Aanvang: 20.00 uur, terrein open vanaf 19.30 uur.
Entree: voor iedereen gratis!

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *