proper hair

Jubileumfeest bij kapsalon Proper Hair

Op 1 april bestaat kapsalon Proper Hair in Aalten vijf jaar en volgens Kyra Somsen, haarstylist en eigenaresse van de kapsalon, is dat reden voor een feestje. Klanten worden in die periode nog meer in de watten gelegd dan ze altijd al bij Proper Hair gewend waren.

Kyra begon vijf jaar geleden alleen, maar inmiddels bestaat het team uit drie kapsters. “We zijn een allround kapsalon, voor dames, heren en kinderen. We voeren alle behandelingen uit en zijn gespecialiseerd in het knippen van krullen”, vertelt Kyra, die op het gebied van krullen ervaringsdeskundig is, want ze heeft zelf ook een flinke bos krullen.

Haar klantenkring is heel divers, maar bestaat voor het grootste deel uit dames. “Knippen en kleuren zijn dan de belangrijkste bezigheden, maar we voeren bijvoorbeeld ook permanentbehandelingen uit. Daarbij gebruiken we de nieuwste technieken. Krullen is de nieuwste trend, maar dan wel op een nieuwe manier, dus krullen maken met behulp van hele grove rollers.”

Ook heren hebben de weg naar Proper Hair gevonden. “Mannen vinden het tegenwoordig ook belangrijk om er verzorgd uit te zien en ze gaan vaker naar de kapper dan vroeger. We volgen opleidingen en cursussen om mee te kunnen doen aan de laatste trends. Op dit moment is er bij de mannen veel vraag naar fades, waarin het haar van onderen extreem kort geschoren wordt en dan langzaam overloopt naar langer haar bovenop. Maar ook de vraag naar krullen bij mannen groeit.”

Mooi en gezond

Bij Proper Hair geloven ze in mooi en gezond haar. “Dat vinden we echt super belangrijk. We voeren alleen maar behandelingen uit waar we echt achter staan. We gebruiken daarbij plantaardige organische producten, die niet op dieren getest zijn. Mocht er iets aan het haar ontbreken, dan maken we een plan en adviseren we de klant om ervoor te zorgen dat ze de juiste haarconditie, coupe, kleur en hoofdhuid krijgen. We voeren ook haarverbeterende behandelingen uit met het gepatenteerde systeem Olaplex.

Een fijn extraatje dat Proper Hair biedt, is de föhnbar. “Als je in het weekend een feestje of een eetentje hebt of ga je gewoon voor gemakkelijk, dan neem je plaats in de föhnbar en daar wordt je haar gewassen en geföhnt, onder het genot van een kop koffie of thee. Zo kun je stralend het weekend in.”

Korting én metamorfose

Ter ere van het vijfjarig bestaan trakteert de kapsalon tot en met 31 mei op een korting op een behandeling naar keuze van vijf euro (bij een besteding vanaf 20 euro) tegen inlevering van de bon in deze advertentie (in het fysieke blad). Bovendien bieden ze metamorfose-middagen/avonden aan, die 125 euro per persoon kost. “In dit arrangement word je geknipt en gekleurd en je krijgt er een verzorgingsset die is afgestemd op jouw haar bij, ter waarde van 59 euro. Daarnaast word je opgemaakt en krijg je een hapje en een drankje. We maken er echt iets gezelligs van.”

Meer informatie? Proper Hair, Bredevoortsestraatweg 29, 7121 BA Aalten, Tel. 0543-450860, e-mail: info@properhair.nl, website: www.properhair.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *