Släpstick

Jubileumvoorstellingen Släpstick en introdans!

De komende twee woensdagen staan twee prachtige jubileumvoorstellingen op de planken bij Amphion. Introdans blaast 50 kaarsjes uit en Släpstick viert het 25-jarig bestaan.

Släpstick brengt The Roaring Twenties naar Amphion

Vijf sterren jubileumvoorstelling laat de gloriedagen van Släpstick herleven

In 1997 noemden ze zichzelf De Wëreldbänd. Vijfentwintig jaar later zijn ze uniek in hun soort en staan ze beter bekend als Släpstick, naar hun gelijknamige succesprogramma. In hun bejubelde nieuwe voorstelling The Roaring Twenties doen ze er nog een schepje bovenop. Woensdag 20 april om 20:00 uur komt Släpstick naar Amphion met dit grootse jubileumfeest!

In het opzwepende spektakelstuk bereiden de vijf muzikanten, als decadente upper class-types, de festiviteiten voor. Het wordt een feest in de stijl van de jaren twintig van de vorige eeuw, compleet met rode loper en dansorkest in Jugendstil-stijl. Alles moet perfect verlopen, maar uiteraard gaat er van alles mis… De voorstelling eindigt in een feest met het publiek. ‘The Roaring Twenties’ komt naar het theater en dit is je uitnodiging voor het bal!

Meer info en tickets: amphion.nl/theater.

Introdans presenteert jubileumprogramma Goud & Nieuw

Ware klassiekers en ruimte voor nieuw talent

Afscheid nemen van publiekslievelingen en ruimte maken voor nieuwe creaties: dat doet Introdans in Goud & Nieuw. Beleef het rijke jubileumprogramma op woensdag 13 april in de Rabobank Zaal bij Amphion.

Het dansgezelschap voert onder meer Ed Wubbes’ De dood en het meisje op, een ware klassieker van de 20e-eeuwse danskunst. Wubbe maakte dit imponerende werk in 1989 als huischoreograaf van Introdans en nog steeds kan het rekenen op staande ovaties. Ook Thierry Malandains Boléro en Mauro de Candia’s La Morte del Cigno passeren de revue.

Naast bekende werken is er ook ruimte voor vernieuwing. Choreografen Manuel Vignoulle (Earth) en Andonis Foniadakis (Streams) maken hun debuut bij Introdans. Het zijn choreografen die werken vanuit hun hart, met bezieling en uiterst muzikaal. Ze komen met een energie en dynamiek die je op het puntje van de stoel doen zitten.

Meer info en tickets: amphion.nl/theater.

Amphion

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *