Huntenpop

Jullie staan op Huntenpop…

Waren de laatste woorden die de gelukkige bands te horen kregen tegen het einde van een mega spannende avond! DAN MANGO had zijn hele fanbase meegenomen en ging er vandoor met de publieksprijs: een plek op Huntenpop! De band EMMA LUCA ging er vandoor met de juryprijs: een plek op Huntenpop, studiotijd bij Silvox Studio’s en een fotoshoot van een professionele popfotograaf. Gefeliciteerd!

Erik Ramaker, Bert Messing en Yanique Klein-Hesselink waren de officiële juryleden van de avond. Zij hebben op verschillende aspecten gelet gedurende de avond en daarop hun uitslag gebasseerd. Robin Visser presenteerde deze avond.

Naast de winnaars deden de bands Youth Reserve, Olaf Putker & Band, Daniel Brooke & Band en Chris Hero Jack mee. Vanuit het DRU Poppodium en de organisatie van Huntenpop willen wij alle bands van harte bedanken voor het meedoen. We kijken terug om een mega geslaagde avond.

Ga voor meer informatie over Huntenpop naar de volgende link: www.huntenpop.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *