juust personeelsfoto

Juust. De juiste advocaat in de Achterhoek!

SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators heeft onlangs haar naam gewijzigd in Juust Advocaten & Mediators. Daarbij hoort een compleet nieuwe uitstraling en huisstijl. Met een fris logo in de groene kleuren en een knipoog naar de Achterhoekse vlag. Op korte termijn gaat ook de nieuwe website de lucht in.  

Volgens advocaat Eef Steentjes, partner binnen Juust, tevens advocaat ondernemingsrecht en ook actief als faillissementscurator en gecertificeerd mediator voor zakelijke geschillen, sluit de nieuwe naam veel beter aan bij waar het kantoor uit Lichtenvoorde voor staat. “De naam SteentjesWoltersMulder kwam nog uit de tijd dat kantoren werden genoemd naar de oprichters of de partners. Maar eigenlijk voelden we ons niet meer thuis bij die lange opsomming van achternamen. Wij zijn helemaal van deze tijd, spreken klare taal, staan dicht bij onze cliënten en willen mensen snel verder helpen. Op een normale wijze, zonder poespas. Dat vroeg wat ons betreft om een kordate en toegankelijke naam. Vandaar onze keuze voor Juust: kort en krachtig, verwijzend naar ‘justitie’ en ‘justice’, en ook nog met een link naar het Achterhoeks dialect.”

Mieke Mulder

De andere partner binnen Juust, Mieke Mulder, tevens advocaat familierecht en gecertificeerd echtscheidingsmediator, vult aan: “Met deze nieuwe naam en uitstraling willen we de drempel verlagen, ook voor iedereen die ons nog niet kent. We willen ondernemers en andere rechtzoekenden laten zien dat wij midden in hun wereld staan en dat ze heel goed bij ons terecht kunnen met allerhande vragen en problemen op juridisch gebied.”

Het enthousiaste en deskundige juristenteam van Juust bestaat uit vier gespecialiseerde advocaten, waarvan twee ook mediator zijn, en twee juristen. Hierdoor kan worden gevarieerd met de tarieven en kan dus ook maatwerk worden geleverd. Ondernemingen, organisaties en particulieren uit de gehele Achterhoek worden vakkundig bijgestaan op het gebied van ondernemingsrecht en zakelijke mediation, arbeidsrecht, huurrecht en vastgoed, aansprakelijkheidskwesties, contracten, handelszaken en incasso’s, internet- en privacyrecht en familierecht/echtscheidingsmediation.     

Contact

Juust Advocaten & Mediators
Zilverlinde 1 – 7131 MN Lichtenvoorde
Postbus 24 – 7130 AA Lichtenvoorde
Telefoon (0544) 397 200
www.juustadvocaten.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *