Juut & amp

Juut & Co zorgt goed voor kinderen,
collega’s en ouders

,,Ieder kind is uniek” dat is het motto van kinderopvang Juut & Co dat op meerdere locaties in de Achterhoek kinderopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang verzorgt.

Wij zorgen voor een veilige, zorgzame en vooral huiselijke sfeer waarin het kind plezier
heeft en zichzelf kan ontwikkelen,” zegt eigenaar en directeur Hester Salomé. ,,Problemen met
personeelstekorten kennen wij gelukkig niet,” aldus Hester. ,, We vormen een mooi team samen en we werken hard maar met veel plezier. Daar ben ik trots op. Op enkele locaties zijn dan ook nog een paar plaatsen vrij. Ouders kunnen gerust contact met ons opnemen voor meer informatie.”
Kosten
Juut & Co probeert de opvangkosten voor ouders zo laag mogelijk te houden. ,,Ouders
met een inkomen tot twintigduizend euro betalen 69 cent netto per uur voor de opvang,” vertelt Hester. ,,Bij een inkomen van dertigduizend euro is dat 91 cent. Voor ouders die niet werkzaam zijn, wordt voor kinderen van 2-4 jaar het deel subsidie niet betaald door de overheid, maar door de gemeente. Wanneer
ouders het lastig vinden de toeslag aan te vragen of aan te passen, kunnen ze altijd op het bureau langskomen of telefonisch om advies vragen.”

Kinderopvang Juut & Co voor opvang die bij u past!
www.juutenco.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *